Golf Players

Trabzonspor 1-1 Beşiktaş, Edin Višća’nın Müdahalesi, Gedson Fernandes… | “Gündem Beşiktaş”



Ergin Aslan, Beşiktaş gündemine dair son gelişmeleri Yeni Açık izleyicileri için değerlendiriyor. Beşiktaş, puan kaybıyla sonuçlanan Trabzonspor karşılaşmasında, neleri doğru, neleri eksik yaptı? Gedson Fernandes ve Jonas Svensson’un yükselen performansında, temel etken teknik direktör dokunuşu mu?

“Ergin Aslan’la Gündem Beşiktaş” gibi içeriklerimizi kaçırmamak için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉🏻 https://bit.ly/yeniacik

00:00 Giriş
00:51 Trabzonspor 1-1 Beşiktaş
15:18 Gedson Fernandes
17:33 Jonas Svensson
19:28 Arthur Masuaku
21:10 Simon Banza
24:31 Sakatlıklar
26:46 Sorular & Yorumlar
28:58 Kapanış

Bizi Instagram’da takip edin: https://www.instagram.com/yeniacikcom
Bizi X’te takip edin: https://twitter.com/yeniacikcom

#Beşiktaş #Trabzonspor #ErginAslan

20 Comments

  1. Bjk ye karşı vakit geçirme taktikleri ne hakemler el atmalı.. Uğurcan en az 28 dakika boşa vakit geçirdi. Ve Uğurcan gerçekten bjk den nefret ediyor. Her kurtardığı ve defansın çıkardığı toplarda sanki final maçını kazanmıştı gibi seviniyordu. Kendisi bilir ama bence ayıp ediyor. GS ye gelince gel geç kuralını uyguluyor Uğurcan.

  2. Bu faullerin maksadı belli, Rafayı sakatlamak. Sanki kiralık katil misali, kiralık futbolcu sakatlamak amacı.

  3. BJK yine GS nin ekmeğine yağ sürmeye başladı. 10 kişi kalmış rakibi yeneceksin. Lamı çimi yok kardeşim. Zaten takip zamana oynuyor. Bizim futbolcularında onlardan farkı yok. Son derece ağır yavaş oyun ve paslar.

  4. Tekrardan harika bir muhabbet. Fakat tek ricam , cok yerde kullanilmaya basladi, kalipli kelimesiyle aciklayabileceginiz bir durumu , lütfen (sayzli) (Size) diye söylemeyin. ve bir lafimda Senol Hocaya, oyuncun Rafa´nin ayagini kiracak, yandan düsman gibi itiraz ediyorsun. nerenin efsanesi olursan ol, Besiktas´in ekmegini yedin. senin Besiktas´a kattigindan fazlasini Besiktas sana katti. Yandaki davranis tarzini kendisine hic yakistiramadim.

  5. Ben resmen eskiden türk takımlarının Avrupanın güçlü takımlarıyla oynadığı maçlardan bi maç seyrettim sanki pazar günü.Ve berabere bitince sevinirdik.

  6. UGURCAN BU SEZON BAŞINDAN BERİ ÇOK FORMDA BOŞ BOŞ YORUM YAPIYORSUNUZ.NEYMİŞ BJK YA İYİ OYNAMIŞMIŞ.BİRAZ ARAŞTIRIP YORUM YAPIN.KANAL BOŞ YORUMCU BOŞ

  7. Ben olsam bjk taraftarı 10 kişi uzatmayla 90 dakika oynayıp yenemeyen takımı tutarsam namerdim.Çok abarttılar bjk yı. Resmen balon çıktı.

  8. ENGİN Sizin kalecide bir tek Trabzon maçlarında panter oluyor.
    2023-2024 sezonunda içerde dışarda
    Fenerbahçe ve Galatasaray’a neden verdiniz maçları? Feneri geçen sezon bir tek Trabzonspor yedi. Ötede oyna. Ligde en az gol yiyen takım Trabzonspor bu sene de sizin üzerinizde bitirecek liği kuş takımı.

  9. Bence genel olarak "aman Şenol Hoca üzülmesin" maçı oldu. Ben trabzon 10 kişi kalmasaydı kazanma şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü 11 kişi o baskıyla (seyirci) gelmek zorudna kalacakalr ve biz istediğimiz boşlukları bulacaktık) Ancak 10 kişi kaldıkları zaman kimse defans yaptığı için tepki göstermeyeceği için rahat rahat defans yaptılar. 10 kişi kalmaları trabzon'a yaradı kısaca.

    Her şeye rağmen ben oyunu da beğendim. Hatta 5-0 biten gs maçında daha kötü oynamıştık. ts maçında çok daha iyiydik oyun olarak. uğurcan'ın şanslı kurtarışları ve hakemin giriş cümlemde belirttiğim "ilk maçtan üzmeyelim" düdükleri. Verilmeyen faul ve kartları saymıyorum bile.

  10. Bir şerefsiz tv ekranlarında bu silva yı nasıl durduracak sın tabiki favul yaparak diyebiliyor bu Beşiktaşın hafif kalması

Write A Comment