Golf Players

Reketiranje #28: Ti uživaš dok ja plačem, plačem i tugujem | US Open 2024



Eh živote, lutalico… Ispade Alkaraz u drugom, a Đoković u trećem kolu US opena. I šta sad mi da radimo, recite nam? Sem da snimimo podkast, naravno.

Prijatelj podkasta: WATERDROP (https://go.waterdrop.rs/tennis)
KOD ZA 10% POPUSTA (Srbija, Makedonija, BiH): reketiranje

Podržite nas: https://www.patreon.com/REKETIRANJE

Hosted by: Luka Nikolić https://www.instagram.com/look___see/, Miodrag Dimitrijević https://www.instagram.com/m.sobinac/ & Marko Đinđić https://www.instagram.com/marko.dj55/.

Gost: Miloš Ljubisavljević https://www.instagram.com/ljubisavljevic89/

Montaža: https://www.instagram.com/comi_997

Zapratite nas!

https://www.instagram.com/reket.iranje
https://www.instagram.com/reketiranje.podcast

@reketiranje


https://www.facebook.com/reketiranje/
https://www.threads.net/@reket.iranje

19 Comments

  1. lepo je dečko zaključio – pratim tenis od 90tih ali retko se mogao sresti teniski idiot kao Dimitrov..Štepanek, Ferer i Kurten (iako je Gustavo ostvaren igrač za raliku od ovih bar je na šljaci prešao igricu i pokazao pun potencijal, al kad dodje na travu i beton- samoubica ) su slični i svi su mogli bar duplo više da urade… ali ovaj je kralj idiotizma i samouništenja!! čovek je sa 20 godina imao sve na vrhunskom nivou sem inteligencije za igru, mnogo sam ga gotivio ali ako me je neko razočarao gomilu puta, to je on, phd. teniski samoubica !! Cicipas je na putu da ga potpuno nasledi iako mislim da ima još godinu dve da ispravi stvari … zval su ga mali Federer, mada je Federer i u najboljim danima izgledao kao deda za Dimitrova, snaga , brzina, agilnost ali džaba, gde je Federer a gde on, eto koliko znači hladna glava i zdrav rezon u tenisu !! Novak bi bio ozbiljno ugrožen da se ikad desilo prosvetljenje u glavi Dimitrova , sreća naša pa nije!!

  2. Tenis muski od 2026 ce uci u veliku krizu kad Nole ode ostace samo Alkaraz,Siner i iza njih gubitnici finala GS ce biti katastrofa ako ova dvojica ne budu osvajali

Write A Comment