Golf Players

Hoe kies ik de juiste golfset?



Of je beginner bent of gevorderd, spelen met de juiste clubs is voor iedere golfer belangrijk. Er is veel aanbod maar om zeker te weten wat voor jou werkt is het aan te raden om een clubfitting te doen.
https://www.jumbosports.com/clubfitting/aanmelden
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

3 Comments

  1. Volledig eens dat een fitting goed is voor elke speler op elk niveau. Alleen hangt de uitkomst sterk af van de fitter. Zelf ervaring bij een Jumbo filiaal waar ik samen met een vriend een fitting had voor een nieuwe driver. Mijn fitter was uitstekend en nog steeds blij met de uitkomst. Fitter die mijn vriend hielp was een drama. Niet luisteren naar waar hij naar op zoek was, bepaalde zaken gelijk uitsluiten en alleen standaard combinaties (de duurste) laten proberen. Dus hij heeft geen nieuwe driver gekocht. Hij is later naar een andere fitter, Keith van Golf63 op Houtrak gegaan en daar wel de te verwachten aandacht en wel met nieuwe (en niet de duurste) clubs de deur uit. Dus staar je niet blind op een fitting maar volg ook je gevoel bij de fitter. Zit namelijk veel kaf tussen het fitting koren.

  2. Een goede clubfitter is lastig te vinden. Vele denken het te kunnen/weten maar luisteren naar de klant is het belangrijkste.
    Nou is in dit filmpje wel een ervaren/betere golfer bezig, zou leuk zijn om ook eens een fitting met een beginnende golfer te zien en hoe de fitter dan communiceert en bespreekt met golfer

Write A Comment