Golf Players

Galatasaray vs Hatayspor | SÜPERLIG HIGHLIGHTS | 08/09/24 | beIN SPORTS USA



Galatasaray, the reigning Süper Lig champions, kicked off the 2024-2025 season with an important victory, narrowly defeating Hatayspor 2-1 in a hard-fought match.
Catch the latest highlights of Ligue 1🇫🇷, Turkish Süper Lig🇹🇷,
Copa Libertadores🏆, Copa Sudamericana🥇 on our YouTube channel.
Follow the latest news on beIN SPORTS.com and stream all our matches on our beIN SPORTS CONNECT app or on our beIN XTRA channels.
Download beIN SPORTS CONNECT on Apple devices: https://tinyurl.com/y4bd3osh
Download beIN SPORTS CONNECT on Android devices: https://tinyurl.com/yxlst4vj

37 Comments

  1. Look at that scoreboard.. Next time put those 2 zeros much bigger and cover all over the screen. 👀👁️👁️

  2. Bir galatasaraylı olarak maç boyunca öldüm dirildim. Istikrar sıfır derecede. Şu oyunla ciddi problemler yaşıcaz sezon boyunca. Çünkü hep böyle şans eseri kazanamayız ve doğru yerlere gereken takviye yapılmamış. Ama okan buruğa inanıyoruz. Çünkü bir ağır mağlubiyetin ardından takımı toplayıp ve sezonun ilk maçında bir sıfır geriye düşmesine rağmen maçı galibiyete taşımak sadece okan burukişi olabilir.

  3. Cok fazla net firsat kaciriyoruz barisin bitiriciligi rezalet acilen sut calismasi lazim orta sahamiz zayif istikrarsiziz okan hocanin bu sorunu cozmesi gerek derhal

  4. Gs li oyuncular daha aldatici sekilde oynamali, rakibi aldatmali, saga hareket ama sola gitme, vurur gibi yapib arkadasina pas, asist yapma vs.
    Butun yarismalar rakibi aldatma, avantaj kazanma uzerine kurulur, duz mantik durust ama safca, rakib kitab gibi okur, aldatma, deceptione calismalilar.

  5. icardinin kart gormesi gerekirken penalti verilyor. bu sene hakemlerde olsa icinizden gececegiz

  6. Galatasaray hic ama hic iyi hazirlanmamis, Okan hoca takimi hic hazirlayamamis. Her zamanki gibi transferler cok gec kaldi, takimda son derecede huzursuz edici derecede bir rehavet var. Sanirsiniz ki bu sene sampiyon olmuslar son mac oynaniyor ve her sey garanti. Yahu, siz bu kafayla giderseniz, daha ilk on eleme macinda Avrupa kupalarindan elenirsiniz, sampiyonlar ligi yine hayal olur, hadi kazara kor topal elediniz sampiyonlar ligine kaldiniz, sizi averaj takimi yaparlar. Futbolcular kendini hic ama hic hazirlamamis, son derece amator kafa yapisi, biraz kendinize gelin ya. Gercekten bu nedir boyle? Siz profesyonel futbolcusunuz, amator lig futbolcusu degil, mahalle takimi hic degilsiniz. Dost aci soyler aci konusur benden soylemesi, tehlike canlari bangir bangir caliyor. Durum hic ic acici degil. Oynamak istemeyeni, kafasi karisik olanlari gonderin satin gitsin, gercek Galatasarayli oynamak isteyen kalsin kardesim.

  7. Ne great defence by derrick kohn?! Gole giden adami dan diye itmis! Daha 1. haftadan basladik yine, spiker bile amigo olmus.

  8. abi bu sezon gecmez…GS sevmem ama bu penalti nasil tartisilir? sabaha kadar penalti…temas var mi? var…bitti…top nerde? obur tarafda…duble Koc erken basladi!

  9. I really enjoyed watching hatayspor
    with their coach,he solved the GALA,
    penalty is to heavy,last goal maybe an offside.
    This year it will hard for galatasaray

Write A Comment