Golf Players

BEŞİKTAŞ’TA GÜNDEM HÜCUMCU KANAT TRANSFERİ ! GRİFFİN YOW, ASENSİO, CORREA !



Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCpj3LeIWetKktdIJQcBx-uw/join
Beşiktaş gündemini 20.45’te canlı yayında konuşacağız.

45 Comments

  1. Asensio 'dan ziyade kesinlikle Correa transfer edilmeli. Çünkü Correa kariyerine doymadı ama Assensio bence süper lige gelirse kariyerinde düşüşe geçecektir.

  2. Bu yaz 24 oyuncu gitmiş ve daha gitmesi gereken en az 15 oyuncu var. Bu bir transfer sezonunda temizlenecek iş değil. Biz 3 net adam alıp devam edecek duruma gelsek kışa kadar yeterli. Kış transferinde de bir şeyler olur. Gelecek yaza kurtulmuş oluruz hepsinden

  3. Değişen bişey yok hep aynı şeyler tekrar ediliyor. Beşiktaş şunu yapması lazım bunu yapması lazım. Konuşup yorulma buluna bi önceki çektiğin videoyu tekrar paylaş

  4. Gedson = crespo + cengiz seklinde bize gelebilecegini düşünüyorum cengizin baska turlu zor görüyorum bu arada bu takastan 2 takimda kazancli cikar cresponun musrati ile daha uyumlu oynayacagini düşünüyorum

  5. Immobile, gol krallığında C. Ronaldo'yu geçmiş bir golcü. C. Ronaldo'yu bu konuda geçebilecek Messi, Mbappe, Haaland var başka da bir golcü yok. Immobile'in nasıl bir üst düzey golcü olduğunu düşünün yani.

  6. Bu adamdan millet niye bu kadar nefret ediyor anlamakta zorluk çekiyorum. İşinde gücünde düzgün bir herif. Diksiyona biraz daha dikkat sadece, uzun süre dinlemek yoruyor.

  7. 1-2 tamam hadi 3 yabancıda hata yaptın çöp çıktı. Eğer 9 yabancı da çöpse bunda art niyet ararım. Eski yönetim Beşiktaş'ın altına dinamit döşeyip gitti. Çok Ah aldılar çok

  8. Sakııııın Cengiz'i fln almayın yaa..Kac senedir birsey yaptıgı da yok..Sadece kilo alıyor bu aralar..anlamsız bir maliyet..Ayrıca Can alındı..Ne cengizi artık

  9. Cengiz uzun vadede yedek Turk kategorisinde degerlendirilebilir. Eger gelirse Rashica’dan cikilip, iyi bir yabanci ile sag kanat planlamasi yapilabilir.

  10. Ya Fırat abi Bence musun , Arkadas kaliteli adam iyi para Al neresi iste rashica yi ahmeti amarteyi abu yu tüm çöpleri attin mi 2 3 tane kalite alirsin Allahtan Bu yonetim Para harcama Konusunda Akilli ucuz etin yahnisini yapmiyor bak musrati muci 25 busene rafa immobil paulista verdi parayi aldi ben 3 tane daha baba oyuncu alacaklarindan adim kadar eminim Ayrica Smeih Kesinlikle Sol acik olur ribery gibi olur hemde

  11. Colley,Onana,Masuaku,Svensson voltranina güvenip transfer yapmazsan sezon sonu 30 puan fark yersin. Sonra da ilk kongrede gidersiniz. Hem Beşiktaş hem de kendi koltugunuz için en az 11'e bir bek transferi yapın,sol stopere marka bir isim alın,orta sahaya Gedson alternatifi olacak bir isim alın ve yaratıcı bir kenar forvet alın.

  12. Yönetim gerçekten enkaz devir almıştı. Kadronun genel matematiği '' aslında iyi adam ama neden olmuyor '' dedirten oyunculardan kurulmuştu. Beşiktaş gibi bir takımda en fazla rotasyon oyuncusu olabilecek oyuncuları as kadro için transfer ettik. Mevcut kadroda gönderilmesi gereken 9 meybuz var 3 tane magnuma ihtiyacımız var. Umarım en geç Samsunspor maçı sonrası bu adımları atarız.

  13. Sanki Semih harcanakmış gibi geliyor. Semih bana göre 4-4-2 sistemine uyum sağlayan bir oyun tarzı var ve Semih sadece kendini düşünmeye kendini kanıtlama ihtiyacı içerisinde olduğunu görüyorum. Bu çok yanlış. Semih'te pasörlük yok asist düşüncesi yok bana verin ben gol atayım olayı var. Bu konuda kendini geliştirmesi gerekiyor. Ayrıca Mustafa da var ve Mustafa bu performans ile devam ederse İmmobile nin yedeği konumuna bile geçebilir. Semih'te kanatta olmuyor adam forvet gol atmak istiyor….

  14. Bence colley en azından bu sene kalmalı yedek olarak ben Emirhan topçuya güveniyorum defans yerine sağ sol bek ve kanat oyuncusu alınmalı hadi bekleri Türk olarak hallettik en azından kanat yabancı olacak ve bence amir veya onanadan çıkılmalı

  15. ne kadar gurursuz onursuz adam varsa transfer etmısız admalara sıktır gıt dıyorsun gıtmıyorlar parasıyla gıtmıyor cıftlık

  16. Zaten transfer yapılırken alınacak oyuncunun oyuna artı bir katkısı olacak mı yoksa topu ondan al buna ver mi yapacak konusuna bakmak lazım.
    1) Amir Hadžiahmetović oynarken oyuna artısını çok göremedim. İYİ OYUNCU / KÖTÜ OYUNCU dan çok b u oyun sistemine uygun ve katkı sağlayacak mı meselesidir önemli olan.
    2) Collie savaşçı bir oyuncu. İncelikli işler yapamıyor. Ama ayağa kafa uzatabilir. Duran topta kafaya yatkın. Ama savunma özelliği geliştirilmeli. Kendisine "SAVUNMA KORNERLERİNDE TOPA İLK VURAN OYUNCU OL" gibi bir görev verilebilir ki bu çok büyük bir avantaj olur.
    3) Burada takımda her duruma, her mana, her rakibe göre bir oyuncu bulundurmak gerektiği düşünülmelidir. Yandan oyuna alınacak oyuncuların bu farklı özelliğini devreye sokmak için olmalı. Bu nedenle de bir birinin kopyası 3 oyuncuyu alıp birini oynatıp 2 sini yedek yapmanın anlamı yoktur.
    4) Chamberlain konusunda hata yapıldığını düşünüyorum. Sağlam oynayan ve futbol bilgisi olan bir oyuncu.

    5) Semih kendini bütünsel olarak ortaya koyamadı. Baskı yapma konusunda nerdeyse yok gibi. Top kapması yok. Aldığı topu sürme konusunda çok dikine gitmiyor birden durup yana dönüyor. Semih cezaalanı dışından vuruşları göremiyoruz. cezaalanı için vuruşçusu gibi ama o vuruşları da yapamıyor artık. Semih in Ferdi gibi yer değiştirmede başarılı olması zor çünkü Ferdi fundamentalleri yerinde ve top sürmeler, hızlı olmalar, baskı yapıp top çalmalar ve vuruşları iyi. Semihin kişisel çalışmalar yapması lazım. İmmobile nin yanıdna kendine iyi bir rol çıkarması lazım. Temelde İmmobileyi beslemek ama arada İmmobilenin önü kapatılınca verkaçlarla kendini pozisyona sokmayı düşünen bir oyun şekli gibi. Zeki bir oyuncu kendine bir rol oluşturur.
    6) Cengiz in çok fazla eğitilmesi, ehilleştirilmesi gerekiyor. İyi koşan ama kontrol edilememesinden yarış kaybettiren bir at gibi.

  17. Beşiktaş seviyesinin altında olan gazeteci yine “zehirli” yorumlarıyla arzı endam etmiş. Takım lig şampiyonuna 5 atmış. Yerle bir edilen sol ve sağ beki stoperleri teknik direktörün oyununda parlamış taş gibi oynamış ama bu arkadaş oyuncuları yaftalama taraftarın önüne atma derdinde. Tıpkı zamanında Oğuzhan’a (gol atamıyor) yaptığı gibi şimdi de Semih’e ufak ufak sallamaya başlamış (Semih servis yapmayı öğrenmeli). Oysa ki Ozzy’nin gol atması değil asist öncesi pası vermesi yeterliydi. Semih’in de sol forvet/santrafor olarak gol atmaya devam etmesi yeterli. Umarım taraftar bu tür adamlara prim vermeyi bir an önce bırakır Beşiktaş’ın da Beşiktaş’ı seven Beşiktaş seviyesinde Mustafa Demirtaş gibi yorumcuları olur.

  18. Semih o oynamayi örenmesi lazim semih 28 29 yasinda bi oyuncu degil hep ayni yerinde oynuyan ferdi kanatan bek oynuya biliyorda semihde genc yasda orda oynmayi örenmesi lazim ah bu 5 10 macda olcak is degil ama herzaman üstüne koymasi lazim

  19. Her yayın aynı şey. 1 aydır yayın yapıyorsun ne anlatıyorsun? mENEJERDEN PARA ALMA İFTİRASI İFTİRA DEĞİL Mİ YOKSA HER PROGRAMDA AYNI ADAMLARI KÖTÜLÜYORSUN. OMAR DA SVENSON DA RASHİCA DA İYİLER . hİÇ OLMAZSA İYİ YEDEK OLURLAR. Şampiyonluğu yedek kulübesi belirler. bu adamlara laf ettiğin kadar Abuya laf edemedin. Sercanla iyi ikili oldunuz siz. Gözün anca süperchatte. Ne düşürürüm derdindesin. Mustafa Demirtaştan örnek al biraz Oritau nerde kaldı diye bakacağına. Benden bu kadar sizlere iyi takip etmeler.

Write A Comment