Golf Players

Darjan Nedeljković: Piksi nije video znakove pored puta #euro2024 #miljanovkorner #podkast #fudbal



U „Miljanovom korneru“ ovog petka je sportski novinar Darjan Nedeljković.

Emisija „Miljanov korner“ bavi se pričama o sportu – sa terena, van terena i oko njega. Vodi je Miljan Milićević, poznati sportski novinar i komentator. Gosti su uspešni sportisti, nekadašnji asovi i nove nade. Emituje se svakog petka u 21.00.

21 Comments

  1. Ovaj prati C.Zvezdu, radi intervju sa besramnim Terzicem, tj ne vidi koliko je poslednjih 10 godina pomenuti klub rak rana SRPSKOM FUDBALU i pomenuta persona predvodnik svega toga… Dakle takav novinar nama treba da analizira i objasni stanje u nasoj reprezentaciji i GENERALNO SRPSKOM FUDBALU?! 🤮

  2. Da odgovorim ovoj dvojici pametnjakovica
    Ovo je Srbija zapamtite to
    Gvardiola da dodje nema spasa
    Mi smo nacija koja sama sebi pravi
    Afere ni sam bog nas ne razume

  3. A vi vidite znakove pored puta, samo ne vidite da marva iz Crvene zvezde i SNS upropaštava srpski sport i sve što nije Crvena zvezda. Dok ne progovorite za vas je bolje da ćutite jer ste saučesnici i sve vas sa bagrom iz Zvezde i SNS treba na robiju kad prođe tiranija.

  4. Дарјан одличан новинар. Познавалац фудбала. Одличан саговорник и гост

  5. Ko je bre ovaj tantuz. Jokanovic u padu, Ivic nema pojma, nego vuce nekog analiticara, Milojevic za selektora itd. 41 minut sam odgledao, ne mogu vise da podnesem lupetanja. Cao.

  6. Недељковић као и увек булазни и лупета. Др:Творза је његово мерило.

  7. Moj Darjane, pošto sve znate o Crvenoj zvezdi, a navijač ste te mafijaške organizacije, umjesto da botjete ta kriminalce počnite da pričate o kriminalu kluba koji je neviđen u istoriji. Možda ga i spasite, jer na put na koji je pošao, nestaće nakon SNS, a ja ću se postarati sa dokumentacijom da to zaista bude! Vaš posao nije da bitujete za Zvezdu nego da izvještavate o onome šta se dešava!

  8. Ekipa od 14 ili 15 standardnih igraca se stvara kroz prijateljske utakmice, a ne na samom svetskom ili europskom takmicenju! Od samog pocetka se igra sa najboljim timom kako ne bi dosli u situaciju da moramo igrati na sve ili nista, pa onda nemamo za cim zaliti ukoliko i ne uspemo! Kada selektor ima toliko spremnih i zdravih igraca na broju, onda nema opravdanja stavljati ih na pozicije na kojima ne igraju u svojim klubovima, pogotovu ne u tolikom broju! Kapiten ekipe je najvazniji igrac na terenu i prema njemu se tako mora odnositi! Dakle Stojkovic je sve uradio suprotno od navedenog i ubedjen sam da uopste nije dorastao ulozi koju je dobio!!!!

  9. Darjan Nedeljkovic je najbolji sportski novinar verovatno u zemlji I ovde je tako realan, svaka mu cast… Njegove tekstove na Mozartu je uzivanje citati

  10. Ne razumem ljude koje pljuju mitra pa zahvaljujući njemu i tadiću smo otišli u rusiju, katar i ovo evropsko

  11. "Zurle" na Kosovu?
    Mnogo se sere po svim ovim emisijama od kraja Eura za Srbiju.
    Smrdi od glave i tu je glavni problem što se Piksi uhvatio u kolo sa ovim domaćinom i ekipom i sada kada je pukla tikva i egomanijak se pominje u milion komentara on ga pušta niz vodu kao veliki " spasitelj" svega u Srbiji.
    I biće tako dok menadžeri i korupcija uništava fudbal i državu.

Write A Comment