Golf Players

MOTORSPORTcast: Top 10 piloți în F1 din 2023



În acest episod al podcastului MOTORSPORTcast am făcut un top cu cei mai buni 10 piloți din Formula 1 (din punctul nostru de vedere, desigur 😏)

Lasă-ne un comentariu cu topul tău după sezonul 2023 din Formula 1!

▬▬ ▬▬ ▬▬
➡️ Indiferent dacă ai nevoie de capsule compatibile sau de cafea de specialitate, pe https://coffeelicious.ro/ sigur găsești o cafea pe gustul tău! ☕

5 Comments

  1. Salut, baieti! Cum s-a facut topul, s-a votat pe undeva sau cum? In orice caz, m-am uitat la acest video si am inteles asa (sau nu am inteles nimic): Leclerc e cel mai rapid pilot la momentul actual (si nu stiu daca am inteles bine, dar este chiar cel mai rapid din toate timpurile). Inteleg ca valoarea unui pilot este data de timpul pe un tur, unde Leclerc are 5 poluri anul asta (nu stiu cate are Max) si nu de cursa, pentru ca in cursa conteaza monopostul care ''mananca'' mai mult sau mai putin din pneuri. Trecand la Verstapen, al carui fan sunt, nu am auzit un cuvant bun despre el. E clar ca nu este si nu va fi cel mai bun pilot din toate timpurile, spune Valentin. Apoi Max a avut coechipieri mai slabi (asta e, e vina lui Max aici). Mai trebuia sa spuna Berti ce a mai spus in trecut ca nu are caracter si era completa treaba. La final, Valentin spune asa: ''RB in regim de calificari nu a avut un avantaj mare pentru ca monopostul este creat in special sa performeze in regim de cursa''. Pai daca valoarea unui pilot se vede in regim de un singur tur, de viteza pura, inseamna ca Max nu a avut la dispozitie un monopost care sa performeze in regim de un singur tur. Parerea mea personala e ca dupa toate cele spuse, Leclerc trebuia sa fie primul in topul acesta. Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, admit nu sunt la nivelul si la capacitatea voastra in materie ''racing'', dar daca Berti ne-a incurajat sa ne sciem parerea, eu am facut-o.

  2. Salutare, ca mult a mai lipsit Motorsportcast 😁. E greu sa vezi altfel dupa ce il asculti pe Valentin. Abilitatea lui de a face paralele intre epoci si piloti, pe mine unul ma fascineaza. Vis a vis de ce ziceai cu visul fanilor de ai vedea pe toti pilotii all time concurand cumva, recunosc ca este si visul meu, iar analizele si paralele lui Valentin creeaza cumva o imagine in sensul acela. Poate in viitor tehnologia va putea face posibil lucrul acesta. Felicitari pentru episod!

Write A Comment