Golf Players

πŸš€πŸŸ¨ HOOFDROL KEVIN VAN VEEN tijdens HEET AVONDJE NAC! 🀯 | Samenvatting NAC Breda – FC Groningen



De samenvatting van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd NAC – FC Groningen, gespeeld op vrijdag 6 oktober 2023. Abonneer je hier gratis: https://bit.ly/ESPNSubscribe
β€”
Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
Twitter: http://www.twitter.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl
–
Nog meer zien van ons YouTube-kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2023/2024 | ESPN NL

Voor alle content over het nieuwe Eredivisie-seizoen 2023/2024 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Denk aan de wedstrijden van Ajax onder de nieuwe trainer Maurice Steijn, PSV met Peter Bosz aan het roer en alles over landskampioen Feyenoord. Dit seizoen zijn Almere City, Heracles Almelo en PEC Zwolle nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisie-clubs uit het Eredivisie-seizoen 2023/’24. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Shorts | ESPN NL

Voor korte goals, mooie acties, interviews, grappige momenten en meer moet je bij onze Shorts-afspeellijst zijn!

Voetbalpraat | ESPN NL

Ook in 2023 is jouw favoriete voetbalpraatprogramma elke week te bekijken Γ©n te beluisteren als podcast. Hoor alle ins en outs, analyses en meningen van onze experts over de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en meer in Voetbalpraat.
–
Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hΓ©t sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie-voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League-voetbal, Conference League-voetbal en het meest actuele (transfer)nieuws, zoals de transfers van Benjamin Tahirovic, Ramiz Zerrouki en Ruben van Bommel. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op ons YouTube-kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!
–
#ESPN #ESPNNL #KKD

46 Comments

  1. Kevin van Veen claimt dat er iets naar hem in geroepen tijdens een corner toen het 0-0 was.

    Uhm…. Welke corner? De corner die er meteen in ging en toen jij op de middellijn stond?
    Groningen heeft geen corners gehad tot na de 1-1.

  2. Zoveelste wanprestatie onder Gudde. Het had na 30 minuten al 3-0 voor NAC moeten staan.

  3. Het was weer slecht van Groningen. Maar blijf maar aub 4-4-2 spelen. Aan Irandust en Abraham heb je geen zak. En in dit systeem komt die gek van een Maatta in elk geval niet continu op. Tot de winterstop schade beperkt houden. Dan Gudde eindelijk ontslaan. En hopen dat Veldmate nog 3 goeie spelers heeft gescout om te huren.

  4. Provoceren, allemaal tijd rekken in de laatste minuten en dan in het allerlaatste moment nog verliezen, terecht dat nac hier wint

  5. Het is al de 96 e minuut dat er nog een hoekschop wordt gegeven ,dat terwijl er maar 4 minuten Blessuretijd zou zijn !! Hoe wordt je genaaid tegenwoordig in het voetbal.

  6. Kut mannetje die van veen….blij voor dat laatste doelpunt!…NAC hoort in Eredivisie kwa publiek….succes gewenst …..een AZ fan

  7. NAC supporters zijn zo treurig.lekker doorzuipen en vooral niet terugkeren naar de eredivisie

  8. Groningen is echt kaolo slecht net als Cambuur en dat pauper psv wie gaat nou in de 90+3 en 90+4e minuut een voorsprong weggeven?! Wat een downies dat jonge psv!!

  9. Wat een energie gonst er door dat stadion. Heerlijke sfeer! Heb niks met NAC of Groningen, maar hier krijg je toch een lach van op je gezicht

  10. Sta je 16e in de KKD, zit daar toch 19.000 man die zoveel sfeer brengen en er toch weer voor gaan. De karma van de late 3-2 was fantastisch! Deze blijft lang hangen 😊❀

  11. Echte complete nonsens van Van Veen. De NAC supporters hebben hem niets misdaan. Triest en onsportief gedrag, en dat tegen zo'n prachtige cultclub. SCHAAM JE KAPOT VAN VEEN!

  12. De mooiste sport heeft de meest sneue supporters. Ben als voetballiefhebber echt klaar met eencelligen die zichzelf 'de harde kern' noemen.

  13. Als Groningen nu eens een keer zo begint aan een wedstrijd, zoals zij de tweede helft speelden, dan winnen ze waarschijnlijk ook eens wat wedstrijden. Maar die Verrips kan er echt helemaal niets van, die kost de fc alleen maar punten.

  14. wat een k keepr die verrips, zou nog niet eens op de bank mogen plaatst nemen als ik de trainer was. komt niet van zijn lijn en hoe hij die bal ook weg tikt bij de 2-1 waardeloos.

  15. Wat een leugens van van Veen. Er is niets gezongen of geroepen over zijn kind. Zijn verhaal klopt ook niet. Er was geen corner geweest vΓ³Γ³r zijn goal.

    Dit was gewoon de allereerste speler die hoogstpersoonlijk voor een staking heeft gezorgd. Een schandalige actie .

  16. Ik vraag me af wat voor persoon je moet zijn om zoiets te roepen over een kind. Ik denk een werkloze sneuneus

  17. Dus als je voor de verkeerde fans je goal viert krijg je geel en provoceer je? Weet je wat ze zongen?

  18. Die rooie hipster zit nu nog te janken in de bus naar huis ;p rood had de kleur van de kaart moeten zijn ook btw misselijk ventje

  19. Je zou de bal maar verkeerd wegtrappen en vervolgens hierdoor een tegen goal krijgen 🀑🀑🀑

  20. Een zeer vermakelijke wedstrijd tussen twee vechtende clubs met geweldige fans! Zeer veel vuur en emotie in deze wedstrijd en een wedstrijd om hergekeken te worden… Hopelijk komt NAC bovenuit de crisis die de laatste tijd een beetje heerst! Groeten van de Schwarz-Gelben naar de Zwart-Gelen!

Write A Comment