Golf Players

Dit is echt leuk; de par 3 baan!



Golfen kost tijd, maar een par 3 baan is snel te spelen en kan erg goed zijn voor je spel. Niels en Lisa zijn bij Golfcentrum Noordwijk. Ze testen de toptracer range en spelen de baan waarbij alles in het teken staat van beter golf.

👇 PRIJSVRAAG 👇

Wil jij kans maken op twee greenfees voor deze golfbaan? Doe dan mee aan de prijsvraag!

1. Bekijk en like de video.
2. Abonneer je op ons kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video! Dat kan op YouTube maar ook via de site van GOLF.NL.

De redactie neemt persoonlijk contact op met de winnaar.
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

31 Comments

  1. Weer een top aflevering om te kijken. De par 3 baan speel ik eigenlijk veel te weinig. Enkel bij het begin van mijn golf 'carriere' zo'n 5 jaar geleden veel gedaan. Daarna eigenlijk amper. Zonde eigenlijk gezien shortgame zo'n belangrijk onderdeel van het spel is. Zou om deze reden graag deze par 3 baan eens spelen 😀

  2. elke week speel ik de par 3/4 baan en dat is goed voor je korte werk, daarnaast ook 1 maal de pit en put ,..nog beter voor je korte werk en …..elke week 1 a 2 maal de cc baan voor t lange werk met de driver……dus al met al zeer gevarieerd

  3. Ook wel eens leuk om een vlog te maken over een par 3 baan.
    Ik speel tegenwoordig te weinig par 3 banen maar mijn golfroots liggen daar wel.
    Het is supergoed om het korte spel te leren èn neemt niet teveel tijd in beslag.
    Kortom, leuk om te doen!
    Ik wil best weleens roepen dat ik Noordwijk heb gespeeld, dus kom maar op!

  4. Sinds 8 weken begonnen met golfen en probeer eigenlijk 2x per week een par 3 te lopen lekker oefenen op de korte shots. Leuke vlog ! Suc6

  5. Eens in de maand om idd mn korte spel te verbeteren. En deze Par 3 baan vind ik zeker een uitdaging🏌🏻‍♂️ En de horeca Restaurant Pitch is echt top👌

  6. Hallo, leuke vlog en mooi om hier eens aandacht aan te geven! Ik speel zo'n 10x per jaar een par-3 baan of par-3/4 baan, voornamelijk om m'n approach en korte spel te testen. Maar zeker ook omdat het leuk is! Mijn favorieten zijn The Dunes (echte aanrader en héél pittig!), Zeegersloot (veel water) en Spaarnwoude (mijn homecourse met 3 korte banen A, B en F)

  7. In principe lopen we wekelijks op onze par 3 thuisbasis in Weesp 18 holes.
    Eigenlijk maar een paar keer per jaar tijd om op een grote baan te spelen en een par 3 baan loop je in 2-2,5 uur 18 holes.

  8. Wekelijks minstens 2 keer op het Wedde in Voorschoten. Een par3-baan met twee van de 10 moeilijkste holes op par3-banen van Nederland. Leuke vlog!

  9. Zonder regelmaat speel ik met perioden een par 3 baan. Ik schat in zo'n 15 keer per jaar meestal met als doel om het korte baan spel te oefenen maar soms ook als opwarming voordat ik de grote baan in ga. Dat geeft enorm veel rust. Zeker voor de altijd spannende eerste afslag.. par 3 is overigens altijd ook fun om te spelen en beslist niet gemakkelijk 😂

  10. Wij spelen eigenlijk vrij vaak een PAR3 baan. Zeker voor het korte spel maar ook omdat wij (mijn vrouw en ik) niet altijd maar uren van de kinderen weg kunnen zijn. En dan is een PAR3 baan ideaal om toch even weer met het golfspel bezig te zijn. Win Win voor ons 😉

  11. Wij (mijn twee zonen en ik) spelen om de twee weken een par 3 baan om ons korte spel te oefenen. Het blijft telkens weer een uitdaging om je persoonlijke PR neer te zetten c.q. die PR te evenaren. Noordwijk ligt wat uit de buurt, maar kom maar op met die prijs😇

  12. Thuisbasis AMVJ Amstelveen heeft totaal 18 holes(allemaal par3 voor heren en een par 4 voor dames) met eerste 9 over meestal voetbalvelden. Tweede negen erg uitdagend in de polder met veel water. Daar is de oorspronkelijke par 4 is ingekort om toch 9 holes te kunnen spelen. Speel ook regelmatig par 3/4 op Spandersbosch en Abcoudebaan.

  13. Eigenlijk te weinig, maar 1 keer per half jaar ongeveer. Zeker een goede oefening voor de grote baan!

  14. ik ben nog maar een beginner en probeer zoveel mogelijk een PAR 3 baan te lopen, omdat ik dan pas leer verschillende afstanden te spelen. En omdat je het best speelt als je het korte werk goed kan.

  15. Ik speel wel eens een shortgolfbaan, 1x per kwartaal. Maar dan moet die wel goed onderhouden zijn. Laatst ergens anders gespeeld, waar het niet zo lekker spelen was door onderhoud/snoeiwerk en slechte afslagen (rommelig/scheuren). Daar ga ik niet weer naar toe. Is wel heel goed voor je korte werk en precisie.

  16. Ik probeer wekelijks in noordwijk te spelen.
    Goed voor korte spel en ook praktisch voor mij, want dichtbij huis.

  17. Golfing 3x a week is not without glitch, so I’d rather be ending my game at the 19th hole “Pitch”! 🎉

  18. Bijna iedere week wel. De 18-holes baan waar ik lid ben heeft ook een 9 holes par 3 baan die goed staat aangeschreven. Heerlijk om de par 3 baan te lopen als je weer op de grote baan een paar ballen out of bounds hebt geslagen met de driver 😉

  19. Ik probeer juist heel vaak een par 3 baan te spelen, omdat het inderdaad goed is voor het kortere werk. Tot nu toe gespeeld op Galecop in Nieuwegein, Seve in Rotterdam en Waterland in Amsterdam.

    Wat mij trouwens wel opviel in het filmpje hoe slecht jullie eigenlijk putten. Niet op de juiste lijn en óf veel te hard óf weer te zacht. Hiervoor staan trouwens goede oefeningen op de golfacademy website van de NGF. 🙂

  20. Op dit moment weer regelmatig op de par3 baan om bepaalde ijzerslagen te oefenen. Vooral als het wat rustiger is, is dit een ideale manier om te oefenen.

  21. Eens in de twee weken en dan vooral met mijn zoontje van 7 die nu ook een jaartje bezig is met golfen. Heel leuk om samen te doen en voor mij goed voor het korte spel!

  22. In de winter vaak één keer per week. Op Delfland of Princenbosch; deze zijn beiden verlicht en kunnen dan in de avond gespeeld worden, wat weer een andere dimensie aan het spel geeft.

  23. Ik speel wekelijks een par3/4 baan. Alle facetten komen voorbij, met name het korte spel is bij mij enorm verbeterd. Leuke vlog weer!

  24. Wij spelen te weinig op de par 3. 😮 eigenlijk zou het best goed zijn om je korte werk te oefenen 😊

  25. Ik heb samen met mijn vriendin par 3 lidmaatschap bij Almeerderhout, dus eigenlijk speel ik alleen maar par 3 haha. Dit jaar begonnen met golfen dus het eerst op de par 3 goed voor elkaar krijgen om dan pas door te gaan naar de grote baan.

  26. Ik ben sinds afgelopen dinsdag lid geworden van een golfclub, nadat ik de verslaving te pakken heb gekregen na de golfstart lessen. Samen met twee vrienden proberen we een keer per week te oefenen op de driving range en chip en putbaan. Daarnaast gaan we een keer per week een par 3/4 baan spelen. We sluiten graag af met een hapje en drankje om te proosten op ieder stapje vooruitgang. Het zou ontzettend leuk zijn om ook op een andere baan te gaan spelen!

Write A Comment