Golf Players

Sla eens een rechte bal! Hoe? Leer van Daan Huizing.



Trainen als een pro, dat is wat Daan Huizing jou laat zien in deze video. Met de oplijnstokken controleert hij zijn swingbaan en zijn balvluchten. Ook laat Daan zien hoe zijn armen samenwerken in de swing waarmee hij een rechte bal kan slaan.
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

2 Comments

  1. Heel duidelijk uitgelegd. Niet alleen het doel wat je met de oefening beoogd, maar ook het waarom. Voor het eerst hoor ik nu dat je ook bewust van buiten naar binnen kunt slaan. Iets waar ik met mijn slices juist al jaren vanaf wens te komen 😅 wordt nu opeens een mogelijkheid tot het slaan van een rechte bal. Dank.

  2. Is dit nou content waar de gemiddelde club-golfer mee aan de slag moet? ''in de hoeken blijven'' ''stabiele core'' etc? Om het dan af te toppen met die hele specifieke trainings tool. Hoor Daan graag over hoe impact, grond contact,oplijnen en strike de clubgolfer kan helpen. Tldr; eenvoudige content die voor de clubgolfer toepasbaar is vs tourspeler specifieke zaken.

Write A Comment