Golf Players

3 tips till bättre närspel! ⛳️ #shorts



Roligare och effektivare närspelsträning! ⛳️

Jag älskar att träna på slagen runt greenerna och mitt favoritsätt att göra det på är precis som du ser i videon. Olika slag från samma läge, prova de mest galna idéerna och lära mig mer om hur jag ska kunna anpassa mitt spel. Här kommer tre andra bra tips för rolig och effektiv närspelsträning:

👉 Börja med grunderna. Har du ett favoritavstånd att slå? Börja med det och kolla av grunderna i slaget som är viktiga för dig. Tänk att du ska slå slaget så basic det bara går.

👉 Hur många sätt kan du slå samma klubba? När du upplever att du har koll på grunderna i ditt favoritslag. Våga börja utmana dig själv. Hur slår du högt, lågt, högerskruv eller vänsterskruv? Det finns inget rätt eller fel men du kan lära dig mycket!

👉Olika lägen. Ännu en gång, våga utmana dig själv från olika lägen. Kanske kombinera det med olika slag och jag lovar dig att din verktygslåda runt greenerna växer sig större snabbare än du kan ana!

För kom ihåg! På banan vill vi välja de enklaste och mest effektiva alternativen. På övningsområdet vill vi lära oss mer. Det innebär att det är de bästa stället att prova galna idéer på! 😎
#shorts
#golf #golfcoach #golfer #shortgame #practice

Write A Comment