Golf Players

Titelstrijd Verstappen En Norris EXPLODEERT In Verenigde Staten | F1-Update



De Grand Prix van de Verenigde Staten was om te smullen! Charles Leclerc won dan wel met overmacht de Grand Prix, maar het waren Max Verstappen en Lando Norris die in de slotfase de show stalen. Beide kemphanen wilde voor die laatste podiumplek gaan en dat eindigde in huilen. Voor Norris dan wel te verstaan, want de Brit kreeg een tijdstraf en zag zo een podium en de kans om in te lopen op Verstappen aan zich voorbij gaan.

Maar er gebeurde nog veel meer! Sergio Perez is onzichtbaar, Hamilton stond in het grind en Liam Lawson en Franco Colapinto rijden een dijk van een race op een circuit die ze alleen kennen van de simulator! Kortom: genoeg om na te bespreken en laten Joris Mosterdijk en Aaron Deckers dat nou precies gaan doen!

►► Abonneer & 🔔 ► https://bit.ly/3z90nPj
📷 Instagram: https://www.instagram.com/Racingnews365/
🎬 TikTok: https://www.tiktok.com/@racingnews365
📘 Facebook: https://www.facebook.com/racingnews365/
🐦 Twitter: https://twitter.com/Racingnews365

#MaxVerstappen #F1 #Formule1 #RN365

TIJDCODE:
0:00 Max mag ‘divebommen’ en komt ermee weg
3:30 Verstappen snapt VOLLEDIG de straf van Norris
6:27 Meerdere teams MOETEN achtervleugel aanpassen
9:32 Liam Lawson lijkt zeker van 2025-zitje
12:21 Rijdt Colapinto zich naar Red Bull?

20 Comments

  1. Ik snap nooit zo goed waarom Mexico altijd wordt geassocieerd met "zuid Amerika"…
    De afstand tussen Mexico City en Buenos Aires is zowat 7400 km… dat is ongeveer even ver als van Amsterdam naar Miami.
    Je hoort toch nooit dat bedrijven in Miami wel de race in Zandvoort of Max Verstappen willen sponsoren…

  2. Die Britten hebben weer een backlash, 2021, alles wat en hoe Verstappen doet is slecht, niet eerlijk…hij wordt altijd geholpen door de FIA. Het is voor die Britten altijd zo moeilijk om kwaliteit te herkennen, als het geen Britse driver is is de waardering er niet. Hoe lang is het geleden dat er een slimme driver was en die ook nog eens ronden achter elkaar weet te verdedigen. De Britten zijn cry babies put sang. 👍

  3. Kijken jullie door een oranje bril of zijn jullie ronde 1 vergeten? In dezelfde bocht waar Norris de tijdstraf heeft gekregen na het duel met Max gebeurde hetzelfde in de eerste ronde. Max ging Sainz in dezelfde bocht voorbij terwijl ze alle twee buiten de baan zaten, dit was exact hetzelfde manoeuvre! Hier wordt gewoon niet over gesproken en dat snap ik helemaal niet. Dus jullie spreken over consistentie met dezelfde stuarts, maar in deze race werd dezelfde situatie van Sainz en Max anders beoordeeld als het incident van Max en Norris!

    ps geschreven door een
    Max fan!

  4. En jammewr van dat gefluit…. De stewards hebben de beslissing genomen naar aanleiding van een regel en de fout door Norris……… Zelfs volgens een statement van Norris…. ga dan lekker nascar kijken

  5. Hallo mannen, er is iets in F1 dat ik niet begrijp, de FIA deelt nooit straffen achteraf uit met terugwerkende kracht, als een team iets illegaals doet en ze ontdekken het moet het gewijzigd worden maar er wordt niet gekeken naar de voordelen die men er eerder mee gehad heeft, als een wielrenner of atleet doping gebruikt wordt hij vaak veel later nog gestraft, hoe denken jullie hierover?

Write A Comment