Golf Players

KO JE BRANA USTVARI – Drugi Q&A i TRENING RAMENA!



VAŽNO OBAVEŠTENJE!
Izašla je druga verzija aplikacije Muscle Mind!

Lansirao sam aplikaciju MUSCLE MIND koja se bavi personalizovanim pristupom vežbačima. Svi novi korisnici imaju popust, usled lansiranja DRUGE VERZIJE aplikacije, pri samom odabiru trenera među kojima sam i JA. Uvek me možete kontaktirati usled konsultacija oko samog treninga ili ishrane, kao i ostale trenere iz same APLIKACIJE!

Za sve one koji prate YouTube kanal smo spremili PROMO KOD “Impozantno” kao i PROMO KOD “Momenat” , koji možete uneti na našem sajtu, uz koji duplirate plaćeni period (primer: uplatom jednog meseca dobijate 2, uplatom 2 meseca dobijate 4…)

Muscle Mind: https://musclemind.app/
Instagram: https://www.instagram.com/steva_rl13/
TikTok: https://www.tiktok.com/@steva__rl13
Email: office@musclemind.app

#StevanStevanovic
#Trening
#Teretana
#Sholdersday
#Sholders
#Sholdersworkout
#FitnessJourney
#WorkoutMotivation
#FitnessGoals
#ExerciseRoutine
#StrengthTraining
#GymLife
#FitnessInspiration
#MuscleBuilding
#WorkoutTips
#FitnessAddict
#Musclemindapp

23 Comments

  1. Искрено најдраже ми је што сам ухватио како је Брана припремио онај комад меса 😃😃😃 и топ ми је што овде можеш да видиш и корисне ствари ван теретане. Рекао сам једном приликом, ово је начин живота. Спортски поздрав!

  2. Koliko programera je radilo na apk ? Inace sve pohvale, dosta utices pozitivno na nacin razmisljanja i ophodjenja prema zivotu generalno, svaka cast, bas si bio potreban sceni !

  3. Ja sam uplatio dobio plan ishrane bez treninga,onda sam ažurirao aplikaciju i nemogu nikaka da pristupim,ukucam sve redom i kad stisnem završi ništa se ne dešava

  4. Tvoje misljenje. Za ramena,(sve tri partije) sajla ili slobodni teg. Meni licno slobodni teg se pokazao teze za izvodjenje ali rezultat je neuporedivo bolji.
    Sajla mi vise leži ali napredak slabiji…
    "Gde li ja grešim" 😁😉

  5. Шта само научили па суштина приче је ударати јако велике ствари а не толико ситнице

  6. Jedan dan, pre par godina, kad sam tek cuo za tebe usao sam na instagram i video blogove koje si ranije pomenuo, i jedan po jedan, sat-dva kasnije sam dosao do kraja. Tu sam odma skontao da je sve ovo nesto sto mi se bas uklapa sa mojim razmisljanjem i izgleda mi kao neka vizualizacija onoga sto sam ja zeleo u buducnosti. Prvenstveno na planu zivota, pa onda i na nekim finesama koje pokusavam da primenim i na treningu. Ako me pitas sta mi je najdraze sto sam naucio iskreno nemam neki konkretan odgovor, samo znam da iz svakog videa, bio on sprdnja ili ne, izvucem ponesto i stvarno mi se vec duze vreme cini da je to pravi put. Kasnije ce se nadam se ispostaviti da je ovo prava stvar, a i da ja nisam pogresio sto sam krenuo jos onda da citam sve one blogove.
    Inace, mislim da je u opisu pogresan link od sajta i da ljudima pise coming soon, a sajt vec uveliko radi tako da bi to trebalo ispraviti.

  7. Naucio sam kroz ovaj kanal kako je biti čovjek i ubica svih predrasuda o ljudima sa 120 kg mišića.Ajde budi muško pa izadji sa jasnim stavom bez lažnog moralisanja kojeg je i vise nego dosta.Stevan je to dokazao.Sportski pozdrav!

  8. Najdraze sto sam naucio na ovom kanalu je svakako to sto nama gledaocima pruzas uvid u to kako izgleda ispunjen zivot. Da ljudi shvate da je trening jedan deo i kockica srecnog, uspesnog i zdravog zivota. Ti na ovom kanalu prikazujes i ostale mnogo bitne segmente kao sto su ljubav prema porodici, prijateljima,zaposlenima, putovanjima sto sve zajedno cini nas zivot ispunjenim i hvala ti na tome.

  9. Tvoja smirenost i ponašanje u videima jako prijaju. Sasvim iskreni komentari, bez pretvaranja, pomažu tome da tvoji gledaoci uzmu iz videa najkvalitetnije. Komentari koje od tebe čujem pomogli su da oformim mišljenje o izvesnim stvarima i konkretno da treba da se završi ono što je započeto bez odugovlačenja, a treninzi takođe. Samo napred Stevo, veoma si kvalitetna osoba na sceni!

  10. Pratim yt preko 10g prvi kanal da je iskren i bez “palamudenja” i zato ti hvala na motivaciji da se vratim na trening.

Write A Comment