Golf Players

Tee Party: hur tar du dig ur svackan?



Prenumerera här: http://www.youtube.com/channel/UC53KwLK4BWXTJgUK6H2fiJg?sub_confirmation=1
————————————————————————————————–
Vi landar efter en av DP World Tours flaggskeppstävlingar Omega European Masters på den, enligt Johan Ryström, omöjliga banan i Schweiz. Det blir PGA Tour vs. LIV i december.
Sen tar vi upp SVACKAN. Den som alla nån gång varit i.
GÄSTER: Johan Ryström och Lukas Landahl
————————————————————————————————–
Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf.

8 Comments

  1. Gott snack och kunniga gäster. Ryström har för jäkla go närvaro. Det är liksom hög trivselfaktor! Obegripligt att det endast är 10k prenumeranter på kanalen. Hoppas Jörgen hjälper till att boosta siffrorna på onsdag då.

  2. Alltså man vill ju spela 18 med Ryström och dela golfbil vilka stories man skulle få🙃 Så jäkla härlig och en fantastisk kommentator 🙌 Ett riktigt gött tugg och bra innehåll.

  3. Så jäkla kul att se Johan Ryström igen, fräsch som en vårblomma! Hej, Johan!

    Tips till Johan Sköld: ta in Jocke Sabel nästa gång! 0:17

  4. Kul att ni pratar grepp, men ni missade helt att prata hur det påverkar svingvikter. Har bytt regular till midsize och håller klubban mycket stadigare än förr, men svingvikten!! Min flexande flugsmälla har blivit ett spett! Och då skiljer det 7.5g i vikt mellan Golf Pride Tour Velvet 360 regular vs midsize. Sju-och-ett-halvt gram.

Write A Comment