Golf Players

GOLF.NL vlog: Golfclub Geijsteren



In de provincie Limburg ligt Golfclub Geijsteren. De baan heeft een aantal mooie bosholes en sluit af met vijf holes in een open en waterrijke omgeving. Wij speelden alle 18 holes en hadden een prachtige dag op een baan die eigenlijk alles heeft.

👇 PRIJSVRAAG 👇

Wil jij kans maken op twee greenfees voor deze golfbaan? Doe dan mee aan de prijsvraag!

1. Bekijk en like de video.
2. Abonneer je op ons kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video!
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

36 Comments

  1. Leuke spontane vlog zeg! En NK Matchplay is het antwoord. Wonende in Noord Limburg zou ik deze baan wel eens willen spelen 😊

  2. Zoals altijd weer een leuke. Wat een schitterende baan is dit.
    Logisch dat hier het MATCHPLAY kampioenschap wordt gespeeld.
    Groetjes.

  3. Veel over gehoord maar nog nooit gespeeld op geijsteren en als Lisa het een pareltje in het zuiden noemt ben ik helemaal eager om er een keer te spelen 🏌🏿😎en het NK matchplay wordt er ieder jaar gespeeld !

  4. NK Matchplay. Over de baron gesproken…. Het landgoed is in particulier bezit en is sinds 1806 in handen van de familie De Weichs de Wenne.

  5. NK Matchplay. Ik zou daar graag willen spelen maar met hcp 46 denk ik dat ik wel meer dan drie ballen kwijtraak. Wat denken jullie, is het wat voor mij?

  6. Hier vind jaarlijks het NK Matchplay plaats!
    Mooie indruk van deze baan gekregen, de eerste 13 holes veel bomen en smallere fairways, de laatste 5 holes juist open, maar wel veel water. Lijkt me een erg interessante uitdaging om hier te mogen spelen.

  7. Het NK Matchplay natuurlijk! 🏌️ Samen met mijn vrouw ga ik graag eens kijken met hoeveel ballen minder dan Lisa we thuis komen 😅
    We wonen nu in de randstad en willen met een paar jaar graag naar Limburg verhuizen, dus de ideale manier om de lokale golfbaan eens te testen 🔥

  8. het Nationaal Open Matchplay kampioenschap wordt op deze mooie baan gespeeld. Lijkt me leuk om dit ook een keer te kunnen doen.

Write A Comment