Golf Players

Fimpens Resa – Tittarnas Säsong: Sveriges största hockeyprofil?



I första avsnittet av Fimpens Resa – Tittarnas Säsong drar Fimpen till Värmland och Grums, där han träffar välkände profilen Christoffer Skåån. Citatmaskinen Skåån tar över showen och bjuder bland annat på matchens första mål innan han utmanar Fimpen i prickskytte från blå. Upp dyker också ett gammalt samlarkort från Fimpens Djurgårdstid – och gamle lagkamraten Pär Bäcker.

Dessutom blir det en avstickare till en riktigt udda pizzeria där Fimpen testar diverse, inklusive kebab med lussebulle.

Följ oss på sociala medier:
Facebook: https://www.facebook.com/BetssonSE/
Instagram: https://www.instagram.com/betssonsverige
Twitter: https://twitter.com/BetssonSV

+18 år | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se

49 Comments

  1. 1a gången jag ser Fimpens resa, kommer jag fortsätta att göra. Roligt att Skåån var med 🙂 En STOR ELOGE till Grums Hockey som gjort så mycket för honom och fortfarande gör. En ⭐️ stjärna på himlen skulle dom ha.

  2. En ny säsong av Fimpens Resa gör mig alltid glad och speciellt när en sån kille som Skåån är med i första avsnittet då blir man väldigt glad 😃 han sprider en otrolig glädje och man känner verkligen glädjen från honom 😃 Man ser hur alla blir glada runt honom ❤️ Det är fantastiskt att se, det är detta som gör hockey så värt att titta på ❤️

  3. Finns massa mer om Skåån på kanalen "Joel Segerdahl" han har följt honom i flera år. In och kolla och följ Joel! Bästa kanalen på tuben.

  4. Finaste programmet hittills! Jag blev rörd till tårar när jag såg det för andra gången.. det är det här hockey handlar om 🏒❤️

  5. Åk på derby Kalmar Nybro nästa HA säsong. Kul om du hade vart i borta stå med Kalmar i Liljas ett jävla drag och mycket som händer .

Write A Comment