Golf Players

Dea Redžić: Ove riječi Luke Modrića trebaju pročitati svi koji su znali da će fulati penal



Pročitajte više na: https://bit.ly/3KYUYkn

Hrvatska se, suprotno očekivanjima javnosti i samog stožera reprezentacije, prerano vratila kući nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, gdje je u tri utakmice skupila tek dva boda, a šansu za prolazak grupe propustila je u utakmici s Albanijom u 2. kolu. Primila je gol u posljednjim minutama, ponovilo se to i protiv Italije u ključnoj utakmici, a činjenica je da ekipe koje računaju na uspjeh na velikom natjecanju takve golove ne bi smjele primati u dvije utakmice u nizu. Tko je kriv i što u budućnosti čeka ekipu okupljenu oko Zlatka Dalića i kapetana Luke Modrića, u studiju Večernji TV-a urednica Petra Balija razgovarala je s novinarkom Večernjeg lista Deom Redžić.

Pretplatite se na:
👉 http://bit.ly/vecernjisubscribe 👈

Prati nas i na ostalim društvenim mrežama:
👍 https://www.facebook.com/vecernji/
👍 https://www.instagram.com/vecernji.list/
👍 https://twitter.com/vecernji_list

5 Comments

  1. Onaj tko napada Luku je protiv Hrvatske! Međutim oni koji napadaju Dalića su potpuno u pravu. Za sramotnu igru i 21.mjesto u Europi je on odgovoran. Treba angažirati pravog dokazanog trenera poput Matjaža Keka kako bi Modrić završio karijeru sa zlatom na SPu!

  2. Onaj tko napada gospodina Zlatka Dalića i našu reprezentaciju, nije Hrvat i to je malo za reći. Kritike su jedno a ove uvrede su sramota. Nitko nema pravo vrijeđati,omalovažavati ni ponižavati drugoga.

Write A Comment