Golf Players

MEGASTUNT! 🤯 Amateurs HERCULES knikkeren AJAX uit de beker! | Samenvatting USV Hercules – Ajax



De samenvatting van USV Hercules – Ajax in de TOTO KNVB Beker, gespeeld op donderdag 21 december 2023. Abonneer je hier gratis: https://bit.ly/ESPNSubscribe

Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
X: http://www.x.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl

Nog meer zien van ons YouTube-kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2023/2024 | ESPN NL

Voor alle content over het Eredivisie-seizoen 2023/2024 ben je bij deze afspeellijst aan het goede adres. In deze playlist vind je alle samenvattingen, de beste interviews en de meest unieke momenten van de Eredivisie. Niets missen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Shorts | ESPN NL

Voor korte video’s van heerlijke goals, mooie acties, interviews, grappige momenten en meer moet je bij onze Shorts-afspeellijst zijn!

Voetbalpraat | ESPN NL

Dit seizoen is jouw favoriete voetbalpraatprogramma drie keer per week te bekijken én te beluisteren als podcast. Hoor alle ins en outs, analyses en meningen van onze experts over de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en meer.

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland.
ESPN NL is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie-voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League-voetbal, Conference League-voetbal en het meest actuele (transfer)nieuws. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op ons YouTube-kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen, die we vlak na het laatste fluitsignaal uploaden. Daarnaast vind je hier ook de beste analyses, de mooiste goals, de leukste interviews en de grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN-kanaal!

#HERCULES #AJAX #HERAJA

ncoat afgetroefd en nog altijd is het balbezit hier voor Hercules voor Paulina die de 16 inat Paul en de goal Jawel daar is Hercules komt op Voorsprong iets meer dan hier via Tim Pieters ongeloofelijk het ongeloof Bij Hercules was al groot nadat het doorging in de vorige ronde tegen Scheveningen en dat het ook nog eens in deze ronde tegen Ajax mocht voetballen en nu staat het ook nog eens op Voorsprong je verzint het niet maar in dit seizoen van Ajax kan [Applaus] alles Het zou een trainings partij moeten zijn voor Ajax deze wedstrijd tegen Hercules hard schot goed overge tikt door eh Vonk poging van Van Axel Dongen de hoekschop met hier de controle bij mik hard geschoten prima actie van [Applaus] mik pa onderschept van shuto en hier ligt het open daar gaat Lars Vermeul als enige nog achter tegenover hato en geen doelpunt Dit was een kans zeg voor eh Hercules om er 2-0 van te maken shuto met de pa en dan wil hij corrigeren met een sliding maar zit hij ernaast en is Vermeulen [Applaus] weg van hussen bij lar en Pieters schitterend aangenomen zeg Tim Pieters tegenover Anton Pieters 2-0 2-0 voor Hercules Wat gebeurt hier allemaal in stadion Gal met nog een kartwedstrijd deegel diech ma het ongelofelijke gebeurt hier Tim Pieters maakt zijn tweede doelpunt van de [Applaus] avond nog altijd gaat de bal in eh veel te laag tempo rond nu dan iets van een versnelling broby via aan hand kans hoort tayer bal van de lijn gehaald motad plaatst de bal goed wel langs Vonk maar die heeft nog een ploeggenoot op de lijn staan van de lijn gehaald door carmelia nog een keer Ajax maar dit schot is ongevaarlijk van invaller tahirovic frl en singi komt in de Ploeg hele snelle speler hij komt voor Tim Pieters twee doelpunten vanavond voor Tim Pieters tegen Ajax is dit een droom Het is de werkelijkheid Hier komt de volgende kans aan voor Hercules en dat moet weer een goal zijn maar Rama heeft hem en Sing had er daar 3-0 van moeten [Applaus] maken goede bal op brb en daar is hij dan voor Ajax Het staat 2-1 en dan kan het misschien toch nog voor de amsterdammers [Applaus] tahirovic Robie goed balletje Hier komt de kans en dan is het 2-2 ekom doet het alsnog voor Ajax en dan gaan we richting een verlenging tussen Hercules en Ajax Hij zit er verslagen bij na glorieuze avond Tim Pieters voor Hercules natuurlijk maar één keer goed te vallen en zo’n avond is het wel daar is hij daar is het doelpunt van grotenbreg in de extra tijd van deze wedstrijd komt Hercules weer op Voorsprong als je denkt dat je alles al gezien hebt op deze avond Mats grotenbreg Hercules op 3-2 Hier is het laatste fluitsignaal Ajax is uitgeschakeld in het Beken toernooi en Hercules uit de derde divisie gaat naar de Achtse finale en dan is het nog eh knokken geblazen ook dat is dan toch wel weer eh erg jammer eigenlijk dat dat zo moet eindigen lopen de emoties hoog op maar wat een ongeloof is er hier bij alles en iedereen hier in het stadion dit is eh een bekerstunt zoals eh je hem toch zelde ziet

34 Comments

  1. Ik heb dit destijds gemist, maar las er nu over in DUB, de onafhankelijke universiteitskrant van de Universiteit Utrecht. Geweldig!

  2. Hadden ze in Zeist niet verwacht, t grote 020 verslagen door veel beroepen behalve profvoetballers

  3. Ik kom hier af en toe nog wel eens terug voor drie dingen:

    1. Het leedvermaak van Ajax.
    2. De glorie van een derdedivisieploeg die een van de meest succesvolle Eredivisie-ploegen heeft geklopt.
    3. De reacties die ze wat mij betreft ook mogen inkaderen.

    Jammer dat ze niet tegen Cambuur hebben gewonnen maar wat een wedstrijd was dit zeg!

  4. Die "KEGELT HIJ DE BAL VOORBIJ DIANT RAMAJ" is voor mij één van de momenten die ik nooit zal vergeten. Gefeliciteerd Hercules, al had mijn favoriete team (GVVV) vorig seizoen in de kwalificaties van jullie gewonnen.

Write A Comment