Golf Players

Istinom do gola | Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije



Gost nove emisije “Istinom do gola” bio je Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Što izbornik očekuje od sljedećeg Europskog prvenstva u Njemačkoj?

Dalić je otkrio mnoge detalje iz svoje prebogate karijere, a ispričao je i neke anegdote iz susreta s bivšim izbornikom Ćirom Blaževićem, ali i iz dramatičnih događanja kada je iz reprezentacije uklonio Nikolu Kalinića i Antu Rebića. Što misli o Marku Livaji, ali i strancima koji igraju u HNL-u?


SPTV je prvi sportski televizijski kanal u Hrvatskoj. Misija SPTV-a je poticanje cjelokupnog hrvatskog sporta – od državne do lokalne razine, posebno onih nekomercijalnih.

Pratite nas:
Web: https://sptv.hr/
Facebook: https://www.facebook.com/Sportska.televizija.SPTV
Instagram: https://www.instagram.com/sportskatelevizija/

20 Comments

  1. Nije ušla pod Daličem,nego pod trenerima koji su sa ovim majstorima 11 i po.mjeseci,a,on,pola mjeseca !!! Podili im dresove, pa pokupi "slavu" i lovu !!! Onaj advokat,Lj.Pavasović je,sve rekao o izbornicima,kazavši razloge zašto je Argentina prvak svijeta !!! "Imaju,ludog golmana,Messia i 9 Samuraja !!! " A,izbornik ??! Pa,svi ga moraju prijaviti,službeno !!! Tražilo bi se njega,ali i vani se zna da on nije, ni bitan,a kamoli presudan !!! A,vidite,za igračima,potjera !!!

  2. Gospon Daliću, donijeli ste nam radosti veselja ponosa punooo i za to smo vam punooo hvala. Sad kako bude na euro2024 i da neosvojimo 20 godina nikakve rezultate, nema veze. Mi znamo da naši igrači ce ginut na terenu kao naši branitelji kad su ginuli dok su branili našu preljepu zemlju od agresora. Sretno gospon Dalicu i sve najbolje. 💪🇭🇷♥️

  3. Zasto igrati s deset mladih tako cemo godinama bit treci to vise se ne radi hajdukov problem je bio losi stranci losi treneri ozljede defenzivan nogomet

  4. Ma Dalić je legenda i ljudina. On je čist primjer i ideal kako ja zamišljam pravog Hrvata!

  5. Bog te blagoslovio izborniče.Ti i momci ste nam donijeli sreće i osmijeh na lice,baš kao branitelji u Domovinskom ratu.I donosite još uvijek. Hvala vam..
    Jedini ste koji nas ujedinjujete i koji nam ukazujete na naše temelje:ljubav,vjeru,obitelj,domovinu,zajedništvo.A sve s Bogom i s krunicom u ruci,baš kao branitelji.Svaki vaš povijesni uspjeh i sljedeći uspjesi ako Bog da vraćaju u rupe sve one koji mrze i ne žele slobodnu i lijepu k'o u pjesmama.Ne žele idalje Hrvatsku kao državu.
    Sretno i s Božjim blagoslovom ✝️❤️🇭🇷

  6. Pravi Hrvati
    Dizat CE i graditi Biste
    Nasim Vatrenima Po
    SVIM gradovima i selima
    Ma bilo gdje Su se rodili
    U ime Domovine 🙏🙏♥️💪💪

Write A Comment