Golf Players

Wish&Go | 190 – Igra prestola



Subscribe: www.youtube.com/WishGo
Hvala Vam što nas pratite 😉

Najbrže sportske vesti: https://www.maxbetsport.rs/

We Play. We Sing. We Design: https://fusionidea.com
Novak Djokovic 2018 Book: https://projectrewind.info
Your Dance Destination: https://www.dance-plus.net/

#podkast
#tenis
#wishandgo

Tennis podcast Wish&Go Autori i domaćini: Nebojša Višković i Ivan Govedarica Produkcija: ArtBox Zabranjeno je svako kopiranje i neovlašćeno preuzimanje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Nije dozvoljeno koristiti materijal sa ovog kanala, bilo u celosti ili iz segmenata, bez licenciranja / plaćanja kako za komercijalnu, tako i za nekomercijalnu upotrebu. Svaka upotreba bez licenciranja za komercijalnu ili nekomercijalnu / privatnu upotrebu biće procesuirana. Za sve informacije o pravima, za upite o licenciranju i dobijanju dozvole za korišćenje možete nas kontaktirati putem mail adrese.
Copying, re-uploading and illegally distributing this copyrighted work is strictly prohibited! Label and copyright: ArtBox

30 Comments

  1. Ovaj što je pitao za yt bez reklama…skineš yt vanced i imaš premium..već godinu dana furam yt bez ijedne jedine reklame i slušam ga sa isključenim ekranom

  2. mislim da je visko mnogo blizi istini nego ivan sto se tice alkaraza. njegov trenutni problem je psihicke prirode, u ovom delu sezone nema opravdanja da ne bude fizicki na 100%, mlad je, nije igrao nista pre AO da bi imao duzu off sezonu, na AO se nije preterano potrosio fizicki, prosto mu se ruka skracuje, nije vise tako siguran u sebe, to je naravno samo trenutno

  3. Meni je nebitno šta je Nadal rekao zato što znam razliku između iskrene izjave i "kontrole štete". Između Nadalovog mišljenja i PR menadžmenta.

  4. Хаххахахаххјаха вишков поглед кад је рекао не разумем😂😂😂😂 Мислим да госн Го претерује. Џари није оправдао очекивања, како није могао косту да слисти? Једноставно алкараз није тренутно у прајму и то је све. Кад буде дошао до 18-20 ГС па може себи да набија притисак да престигне, сад је бесмислено причати о томе. Интересантно је само како је престало причање о мастерсима, Феџа кад је обарао рекорд агасија по броју, а било их је 17/18 ваљда, причали су то је фантастично, на сваком ГС причали о томе итд. Па ево фали му још један па престиже ево, данас, кад Ђоле има 40 то испада да уопште није важно😂

  5. Alkaraz je sebe spržio sa ambicijama. Pa on da uzima godišnje 2 Gren Slema tek za 10 godina će prići Novaku… Bolje bi mu bilo da se fokusira na ovaj trenutak i da ide turnir po turnir i da gleda da bude najbolji igrač svoje generacije a tek za 6-7 godina da krene da misli o rekordima svih vremena. Pa ni Nole nije 2011. ili 2012. mislio na Federerove rekorde već se fokusirao na taj trenutak i na svakom turniru je gledao da dominira… Tek je 2015/16 krenuo da ulazi u ove priče u koje je Alkaraz upao sa hajpom u koji su ga svi ugurali… Da se ne lažemo i Novak je imao razne smešne poraze izmedju 1. Gren Slema i momenta kad je postao dominantan sa 23-24 godine – mrtvi Safin, Tomi Has, Melcer, predavanja brdo puta i sl… Alkaraz tek puni 21 godinu za 2-3 meseca, ima brdo vremena, u pravu je Viško. Mada cenim da nije očekivao posle Vimbldona da će Novak ovako da se vrati u drugom delu 2023. i još je manje očekivao da će Siner poslednjih 4-5 meseci da se pretvori u ovakvog terminatora od onog smešnog mršavka šargarepe…

  6. Jao brate ovaj govedarica mi je najaci lik , kad izjavi nesto glupo , a ovaj visko u fazonu o cemu pricas ahaahhaa i kad ovaj uzme da se brani tvrdoglavo iako zna da je izjavio glupost, gde na kraju visko mora da bude u fazonu , dobro okej , ajmo dalje jaooo, ovo nije ni prvi put, ali stvarno ogranicen lik ahahhahahhahahha, znaci ne znam dal da se smejem ili nerviram slusajuci ga kako obrazlaze svoje uverenje brateeee….

  7. Иде Ноле полако али сигурно према 500 недеља на првом месту!!

  8. Svi brojevi odavno govore d a je Nolo najbolji ikad u tenisu. Federer, ima >2g kako je napustio tenisu, a po Forbsum u 2023.g zaradio je 91,5M$?!

  9. Po prvi put msm da je Ivan u pravu za Alkaraza i da on nije fizički u tolikoj nadmoći da se oseća ludo spreman i da i to zeza psihu.

    Nadalove izjave sad su PR najsmorniji, on je buvu pustio prethodnom pričom.

  10. Prilikom nabrajanja poeodičnog stabla Jarry-ja Go reče deda ili pradeda mu najbolji čileanski teniser ikada poslije njega, ako sam dobro shvatio. Gdje je onda Marcelo Rios u toj priči?!

  11. Viško druže… ima aplikacija adb blocker, preko nje pokreneš you tube i nema reklama.😉 Soma ostane za piće ili šta god.😁

  12. Vas dvoje ste ustvari takva dva kenjatora da nemam reči! A evo i zašto, padate u nesvest što je Nadal priznao očigledno. Čuj, Nole najbolji?! Pa šta će da kaže, Nole ima najviše svega, al ja sam najbolji?!?! To je isto ko kad bi rekao, kiša je mokra.
    A vi kažete, vau kako je realan, aj da mu se poklonimo!
    I još merite reakcije ljudi, Srba, na pljuvanje Noleta i na ovo što je realno?! Pa naravno da ću da branim Noleta i da će da me uvredi kad neko priča neosnovane gluposti, al sam po vama dežurni pljuvač?! I naravno da neću da "padnem u nesvest" kad neko kaže nešto što svi znamo i što je realno. Svi znamo da je to kurtoazna izjava, moranje i reakcija OK na to je sasvim dovoljna.
    Ne znam dal kapirate, al mislim da su vam se pobrkali lončići malo, dovedite se u red. Ako možete.
    Još nešto, o kakvoj frustraciji pričate?! Nole ima frustracije?! Pa zar ih nema svaki sportista na ovoj planeti?! To se zove poraz gospodo novinari! Iz čega sportisti crpe želju i motivaciju i volju….? Iz poraza! Al vi ste Nadalovi advokati kolko vidim, pa Govedarica daje sebi slobodu da ublažuje Nadalove izjave! Šta imaš ti meni da tumačiš izjavu odraslog i suvislog čoveka?! Novinar ga pitao, on odgovorio, ti možeš da preneseš i kažeš svoje mišljenje, ne treba meni Nadalov tumač!
    Pa još ispadoh loš što sam tu izjavu njegovu o frustraciji shvatio kao negativnu! Pa će Govedarica da mi kaže da Nadal nije tako mislio, a ako sam shvatio kako je rekao onda sam DEŽURNI PLJUVAČ?!?! Nadal nije imao frustracije kad izgubi, koje su ga terale dalje?! Pa on je uništio svoje telo zbog frustracija! Marej takođe… Ne znam dal vam je to jasno?!
    Vaša reakcija i logika i priča bi bile realne jedino da je obrnuto sa brojkama, a da Nadal ovo izjavi! Onda bi to bilo za burnu reakciju i poštovanje. Ovako je isto ko da ja kažem da je Đere bolji od mene u tenisu! Jel bi doživeli orgazam ko zbog Nadala ili bi rekli pa da, naravno!
    Još par stvari vam zameram, al da završim… iskreno uz Viška sam naučio puno o tenisu pogotovo od kad se Nole pojavio i prenosi su 99% super. Takođe često gledam podkast i desi se da vas ne kapiram. Imam osećaj da se posipate pepelom i da se proseravate. Nekad i da baš ne volite Noleta, da budem potpuno iskren. Što je ok, niste u obavezi da ga volite. Al bi bilo lepo! I prirodno!
    Uzdravlje, Ivan

  13. Sestra mi je doktor fizijatrije . Prati tenis jednim okom i kaze ako dodje do zamene jednog kuka – u devedeset posto slucajeva dolazi i do operacije drugog . Samo kazem sta sam cuo od strucnjaka .

  14. Коначно да неко покрене причу о фудбалском подкасту, једва чекам да почне

  15. Значи и мене зеза та специфична кондиција током секса.Морам то појаснити жени.

  16. Pitanje za Viška ali da odgovori u potkastu.😂😂😂 U koju grupu ja spadam pošto ne sečem nokte na palčevima ruku. 😁

  17. Govedarica je čudan preko mere nekad, kao da ne zna da opusti atmosferu, zalepi u svoje stavove i ne da

  18. Sto se tice Ferera, bas gledam profil , covek je bio 3 . 2013, u piku velike cetvorike + Wawrinka, sto je neverovatno, sa samo jednim mastersom, sto samo znaci konstantnost ali opet sa limitima, mada je svakako on samo jedan od milion igraca i kolateralnih steta i tenisera koji su dobri ali su igrali u eri teniskih monstruma . A sto se tice 250 i osvojenih turnira bez pobede nad top 4, top 4 skoro da i nisu igrali 250,sa Djokovicem i Marijem se sastao samo nekoliko puta …

Write A Comment