Golf Players

Malmö FF har redan vunnit guld, Häcken vägrar försvara & Hellberg har fått igång Bajen (PPA #3)



Allsvenskan stormar på och i dagens video blir det snack om hade VSK en boll inne och varför har vi inte Goal Line Technology? Malmö FF fortsätter imponera och ser oslagbara ut just nu. Vindarna har vänt i Bajenland efter en oerhört stark andra halvlek mot Elfsborg och IFK Göteborg kunde skatta sig gott efter ett brutalt misstag av Kalmar.

Kontakta oss: fotbollssnackinfo@gmail.com

Följ Fotbollssnack på Instagram
Instagram: https://www.instagram.com/fotbollssnack/

Om du vill stödja Fotbollssnack lite extra kan du göra det på Patreon:
https://www.patreon.com/fotbollssnack

Varje lördag kl.11 kommer en ny video på kanalen, sedan försöker vi dessutom lägga upp en till video under veckan.

Malmö FF har redan vunnit guld, Häcken vägrar försvara & Hellberg har fått igång Bajen (PPA #3)

5 Comments

  1. det går inte att skoja bort Malmö. 11 mål framåt på 3 matcher. +10 i målskillnad. vi har spelat 10% av allsvenskan. Vem ska stoppa Malmö FF?

  2. Om Malmö inte tar sig till Champions league i år och går vidare från gruppen är det ett misslyckande, jaaaa alla säger ju hur grymma MFF är, men det finns brister på innermittfältetet och i backlinjen och var vi förlorar bollar, vi spelar i Allsvenskan 😀😂förlorar vi bollar där vi har gjort så smäller det?, vi spelar bra❤️men ex mot Hammarby andra halvlek mot ett lag från Europa skulle vi fått 3-5 i röven? Skärp er sväva inte iväg, ni möter lag från Sverige😅😂 MFF i mitt hjärta❤️ låt oss skapa 79 års lag men det är inte detta året tyvärr, vi kommer vinna Allsvenskan, utmaningen är väll nästa steg ut i Europa?, och klarar inte styrelsen, människor runt MFF att leverera, så avgå, för målet för oss fans är att vinna Svenska cupen, vinna Allsvenskan, gå till Champions league och avancera från gruppen?

Write A Comment