Golf Players

Concurrentie Verstappen Ruikt Bloed Na Zeldzame Mispeer Red Bull | F1-Podcast



Kunnen we van een zeer enerverende Grand Prix van Australië spreken? Qua spanning misschien wel niet, maar er gebeurde genoeg. Red Bull (en dus Max Verstappen) blijken niet onfeilbaar en dat is iets waar de concurrentie maar wat graag gebruik van wil maken.

Verder was er natuurlijk de harde call bij Williams en presteerde binnen de Red Bull-familie zowel Sergio Perez als Daniel Ricciardo niet naar behoren. En als de geruchtenmolen al tot stilstand was gekomen, dan draait die nu weer op volle toeren.

Dit en nog veel meer in de kakelversie nieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast.

►► Abonneer & 🔔 ► https://bit.ly/3z90nPj
📷 Instagram: https://www.instagram.com/Racingnews365/
🎬 TikTok: https://www.tiktok.com/@racingnews365
📘 Facebook: https://www.facebook.com/racingnews365/
🐦 Twitter: https://twitter.com/Racingnews365

#MaxVerstappen #F1 #Formule1 #RN365 #f1podcast

Tijdcode:
0:00 Chirurg krijgt het druk in Melbourne
3:07 Perez maakt RB-probleem duidelijk
8:20 Sinds lange tijd een DNF voor Max
13:23 Technisch falen bij Max?
16:10 Perez ligt op pole voor Red Bull-zitje
19:00 Wie zijn de RB-gegadigden?
19:50 Wat kan Hamilton Ferrari brengen in deze vorm?
23:04 Ricciardo haalt de zomer niet
26:47 Yuki in de Red Bull?
28:55 Straf van Alonso terecht?
35:21 Sargeant = de lul
38:40 Vragenronde!
42:48 terugblik voorspelling

31 Comments

  1. Perez heeft altijd wel een excuus of iemand van red bull die hem de hand boven het hoofd houd. Gewoon niet goed genoeg, tijd voor een kans voor iemand anders vind ik.

  2. "Is die Red Bull dan toch wel zo goed?" Natuurlijk is die Red Bull goed, anders zouden ze de eerste 2 races niet een 1-2 behalen, dat die Red Bull auto het zwaarder krijgt in Australie kan ik volkomen inkomen, maar Perez is gewoon geen goede coureur, heb ik nooit gevonden trouwens al van vorig seizoen. En natuurlijk weten we dat Tom Coronel een pro Max Verstappen is. Sorry Tom maar als er in een endurance race van de FIA WEC in 12 uur meer aan het gebeuren is dan een race in de F1 dan scheelt er wel iets hoor. F1 is gewoon een compleet andere race classen dan GT, LMP2's of een Hypercar. F1 is 75% fabriek, 15% de auto en 10% de coureur. Heb je het beste pakket dan win je races zo simpel is het, de meeste mensen kijken enkel naar de drivers en daar ligt ook het probleem, ze vergeten het technische aspect van de sport, als je daarop focust dan krijg je een andere kijk op het wereldje. Zelfs als Ferrari fan moet ik toegeven dat het een knappe resultaat is van Red Bull als je hun overwinningen van afgelopen jaar bekijkt. Kan vooral niet wachten op 2026 met die nieuwe regels en Audi er dan nog eens bij.

  3. Die sushi tsunoda bakt er tog net zo goed niks van riciardo ook niet,mij part zijn er daar volgend jaar ook 2 stoeltjes vrij

  4. Met alle respect, maar zeggen dat McLaren en Ferrari sneller zijn dan Red Bull is echt belachelijk delusional.

  5. Het gerucht gaat dat Perez al zeker is voor volgend jaar. Als dit waar mocht zijn, Sainz naar Mercedes?

  6. Grappig hoe ze vertellen dat de olie leiding onder druk stond en dat daarom…….
    Er loopt geen olie leiding naar de achterremmen.
    Dit word electrisch aangestuurd.

    En er zit geen olie in een remleiding.
    Het is een vloeistof gebaseerd op siliconen of alcohol

  7. Ja,en Tom, bij jou gaat er geen lampje branden,3 quali's rijden, auto in parc ferme.De race na 4a5 ronde rem in de fik.Overdruk, knik in de leiding???My ass Tom.Rvs gevlochten remleiding,afgevuld met silliconen remvloeistof.Volgens deze monteir stinkt dit vreselijk.💩💩💩

  8. De opmerking van Perez dat, Max de race ook nooit had kunnen winnen slaat dus helemaal nergens op!!!

  9. Tom, hoezo is Max niet scherp genoeg hij valt uit vanwege rem problemen anders had hij waarschijnlijk de race gewoon gewonnen, ik vond hem juist fucking scherp in quali en tijdens de start. ten tweede hoezo is de red bull in jou ogen langzamer dan de Ferrari en de Mclaren eerste 2 race waren 1 en 2 voor rb max valt 1 x uit en ineens zijn ze niks meer, dat Perez nou dit weekend zijn bekende off day heeft betekend niet meteen dat rb langzamer is dan ferrari en mclaren

  10. Die clones van Tim en Tom Coronel kunnen net zo slap ouwehoeren als de echte dat konden 🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  11. Wat een gezeik…jullie ook zijn niets anders dan een juice kanaal. MAX mag alles en is alles maar hou die jongen bij RedBull, niet naar Mercedes en niet naar AM. Maar wat een gezeik, als iemand gemiddeld rijdt en dan 1 westrijd beter, zoals Saints, dan is het de nieuw God. De vorige keer die Bearmen. Die reed van het weekend in de F2 op P17! Perez reed 2 wedstrijd ultiem, nu minder en al die juice kanalen springen er weer bovenop, net hyenaas met bloed uit de bek. Ik luisterde bijna alle blogs/podcast maar dat is gereduceerd naar slechts 2 podcasts. Motorsport en Overstuur!

  12. 28:10 Nee Tom…..
    Yuki naast Max wordt vermorzeld…
    Gewoon
    – Yuki nog 1-2 jaar in hetzelfde team.
    – Ricciardo ERUIT!!!!!
    – LAWSON naast Yuki.
    – SAINZ naast Max in Red Bull.

    Dan zit het TOT 2026 meer dan goed in elkaar en zou Max intussen 5 WDC moeten hebben,
    Max……zal tm 2028 blijven ZOLANG hij vertrouwen heeft in de nieuwe motor (regeling),
    maar laten we eerlijk zijn: op het moment dat Max voelt/denkt dat een ANDER team het met de nieuwe 2026+ regels beter voor elkaar heeft???

    Dan staat hij gewoon met een Ferrari, Mercedes of whatever pet op bij de eerste race van het seizoen.
    Hij hoeft maar te bellen en ELK team rost er gewoon hun "beste" driver uit, betaald Max het dubbele en einde verhaal.

    RB Powertrains & Ford doet bij mij de wenkbrouwen fronzen….HEEEEL veel investeringen maar om dan in 1 keer HOPPA met een wonder-PU te komen….

  13. CHECK nog even een statistiek ajb: Einduitslag met zelfde team in opvolgende eindklassering. En?

  14. Beide RB's hadden problemen! RB1 had een vaste rem. RB11 had een vast zittende tearoff onder de vloer. RB11 had dus veel minder downforce!

  15. Als ik teambaas was van red Bull, had ik die monteur die verantwoordelijk was van max zijn remklauw er vierkant uit getrapt met een flinke boete!!!
    Dit mag op dit niveau never en nooit NIET gebeuren!!! En dan die huilebalk perez moest gewoon op het podium moeten eindigen!!!
    Nee van mij mag perez als 3de rijder standbij staan!! Enne…..Japan is onze max gewoon weer eerste, mits zijn bolide GEEN GEBREKEN heeft!!
    Jullie 365 ga zo door, ik ben echt fan van jullie!! Thanks jullie zijn toppers🎉

  16. waar is de voorspelling dat Yuki naar aston martin meegaat met Honda? Als Alonso weg gaat en stoel daar vrij komt bedoel ik

Write A Comment