Golf Players

Maçın Tamamı | VakıfBank – Eczacıbaşı Dynavit “Vodafone Sultanlar Ligi Yarı Final”



Vodafone Sultanlar Ligi Yarı Final serisi ikinci maçında VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi.

Mücadele ,TRT Spor Yıldız’dan naklen yayınlandı.

TRT SPOR Yıldız Sosyal Medya Hesapları ⬇️
X: https://twitter.com/trtsporyildiz
Instagram: https://www.instagram.com/trtsporyildiz
Facebook: https://www.facebook.com/trtsporyildiz

# # #

29 Comments

  1. Eczacıbaşı gerçekten takım gibi takım oldu bu da sahaya yansıdı Ticadan yükü alan bir Hande aynı zamanda defansta Simgeyle uyumu Beyza çok çok iyiydi bu maçta Elif olması gerektiği gibi sahada süresiz oynadı ve hakkını verdi Voronkova çok güçlü bir oyuncu ve gücünü verimli kullandığı zaman karşı takım için sürprizlerle dolu Snead final maçlarında bloklara iyi çıkarsa şampiyonluk gelir bence.

  2. Merhabalar programı keyifle takip ediyorum, Sinead Jack Kısal milli takıma çağrılırsa katılmaya sıcak baktığını, böylesi güçlü bir milli takımın içinde yer almak istediğini röportajda söyledi. Eda dışında bir tek ayakçımız yok, Jack bu konuda uzun ve atletik yapısıyla iyi bir tek ayakçı, milli takıma çağrılamaz mı? Milli takım smaçör rotasyonunda iyi bir sezon geçiren Neriman olimpiyat senesinde tecrübesiyle de iyi bir seçenek olmaz mı? Olimpiyat sonrası milli takım orta rotasyonu acilen ele alınmalı Karmen, Deniz Uyanık gibi tek ayakçılar kadroya eklenmeli bu konuda ne düşünüyorsunuz? Beyza, Aslı, Yasemin, Kübra dörtlüsünden Egonu gibi atletik, uzun oyuncuları en iyi durduranın Kübra olduğunu geçmiş maçlarda gördük, olimpiyatta uzun ve sıçrayan oyunculara karşı blok tehdidi oluşturan bir üçüncü orta götürmemiz gerekiyor. ikisi Eda ve Zehra olacağından hareketle… Bu da tecrübesi ve oyunuyla tek ayak hücum da yapıyor Kübra olamaz mı?

  3. Maja queen Elif'i çok iyi yetiştirmiş. Harikaydı. Hande'ye zamanında daha çok şans verlmeliydi. Helal olsun. Harika bir final izleyeceğiz. Çok heyecanlıyım.

  4. Пересмотрел ещё раз видео и удивился безупречной работой связующей Eczacıbaşı Dynavit Elif Şahin и в том, что команда победила в трёх сетах, есть её большая заслуга.

  5. Arkadaşlar ben bir vakifbankli olarak her takımın çöküş donemi olabilir ? illa bir maç kaybetti diye bu çöküş olmuyor? Voleybol futbol gibi değil futbolda takımlar bir birlerine sövüyorlar voleybolda kaybetseler bile güler yüzle ugurluyolar(bağlı oyuncular haric) ve milli takımda ayni takımda oynuyorlar aynı zamanda vakifbankin antrenörün sevmiyorsunuz diye ordaki oyuncularına mi sevmiyorsunuz? Mesela zehra gunes dünyanın en iyi orta oyuncularından biri fakat antrenörü yüzünden kötü biliniyor linç yiyor voleybol bir takım oyunu biri kötü diye diğeri kötü olmuyorr

  6. Thompsin'in sacma sapan bakışları ve iticiligi peki.. cansu malıyla birbirlerini bulmuslar cansucum simdi sahayı turlayıp cıglık atabilirsin handenin tırnağı>> Thompsn

Write A Comment