Golf Players

TP Spotlight: Vi diskuterar världsrankingsystemet



Prenumerera här: http://www.youtube.com/channel/UC53KwLK4BWXTJgUK6H2fiJg?sub_confirmation=1
————————————————————————————————–
Vi berättar om hur världsrankingsystemet fungerar, lyfter att Ludvig Åberg nu är rankad 10:a och diskuterar hur de som sitter i ledningen för Officiella världsrankingen ska kunna få fram ett hållbart system.
Gäst: Andy Danewid
————————————————————————————————–
Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Talkshows på måndagar. Dessutom andra roliga klipp om banor, resor och utrustning däremellan.

4 Comments

  1. Det är minst en sak jag har problem med LIV, i kanonstart tar du ju bort banarkitektens tanke med hela banan, svårighetsgraden på hålen, när de svåraste ska komma och hur avslutningen ska va "down the stretch" som man säger..

    Varför ska dom få rankingpoäng, de valde de astronomiska pengarna framför prestige och oerhört mycket pengar. Det är så pinsamt..😂

  2. Hur många majors har spelarna tillsammans på LIV? Om du får lön innan prestation var finns de sista % du kan göra allt för. Om LIV ska överleva måste de öppna upp med kval till alla tävlingar. Lag tävlingar med lag ingen har koppling till, totalt ointressant. F 1:s lag förstår alla innebörden i. Alltid kul att höra Andys tankar. W W tour vore självklart en dröm med EN STOR tävling i Korea, Japan, Australien, Sydafrika, Spanien, Frankrike kanske någon till. 75 från världsrankingen plus 75 inbjudna med cut. Lägg till de fem stora och gör en avslutnings tävling med de 76 bästa i totalen.

    Gör den tävlingen till ett VM event. Det saknas tycker jag. Härligt med tre program i veckan

  3. Vad hände med de gamla WGC-tävlingarna? Hade ju varit ett bra tillfälle att där ta in folk från världsrankingen och de bästa från LIV.

Write A Comment