Golf Players

TP News: The Players fyller 50 och vad sa Monahan?



Prenumerera här: http://www.youtube.com/channel/UC53KwLK4BWXTJgUK6H2fiJg?sub_confirmation=1
————————————————————————————————–
I dagens avsnitt pratar om vi om The Players som fyller 50 år, Johan får sitt Fantasylag inför veckan halvsågat av Andy och sen diskuterar vi vad Jay Monahan egentligen sa på sin presskonferens.
GÄST: Andy Danewid
Haka på Tee Partys Fantasyliga här:
https://fantasygolf.pgatour.com/leagues/21248
————————————————————————————————–
Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Talkshows på måndagar. Dessutom andra roliga klipp om banor, resor och utrustning däremellan.

3 Comments

  1. Varför mikrofonbyte? Det har blivit sämre ljud och ser tråkigare ut med ett stativ och stor mick framför ansiktena. I det här avsnittet är Andy's volym lägre än Johans, det är för stor skillnad.

  2. Hej, bortsett från de små tekniska gnisslen som det talas om i nedanstående kommentar, så vill jag säga att jag njuter ganska bra av Tee Party. Det är blandningen av anspråkslöshet och djup kunskap som gör det, tror jag. Ola Wennström gör snygga produktioner men han är fortfarande SvT storebror som talar med folk som inte kan golf, vilket kanske är meningen. Men för den invigde är Tee Party rätt kanal! Hälsningar Olle Reimers (fd partner med Jocke Sabel i TopTee).

  3. Alltid kul att höra Andys tankar. W W tour vore självklart en dröm med EN STOR tävling i Korea, Japan, Australien, Sydafrika, Spanien, Frankrike kanske någon till. 75 från världsrankingen plus 75 inbjudna med cut. Lägg till de fem stora och gör en avslutnings tävling med de 76 bästa i totalen.
    Gör den tävlingen till ett VM event. Det saknas tycker jag. Härligt med tre program i veckan.
    👍

Write A Comment