Golf Players

“Tom igraču Dinama ni ime ne želim da izgovorim.” – Zdravko Borovnica – Mojih TOP 11



#nebojsapetrovic #mojihtop11 #fudbal #zdravkoborovnica

“Moji prijatelji su kasnili na utakmicu, nisu videli tri od pet golova” – otkriva bivši igrač Crvene zvezde nepoznati detalj sa utakmice protiv Slobode na kojoj je ušao u istoriju YU fudbala. Ne propustite još jednu sjajnu epizodu autorske emisije @mojihtop11.

Svake srede nova epizoda od 21h! Ne propustite!

24 Comments

  1. Sječam se Zdravka Borovnice, bio je dugo zapostavljen u Zvezdi, ali uporan. Kad je došao trener Stanković postao je standardni igrač. Bilo je to neobično i iznenađenje, jer do tada su mnogi sumljali u Zdravka a u timu Zvezde sve same zvezde. Kao igrač mu je bio najsličniji Srečko Katanec, i g. Zdravko ga je spomenuo. Dva borca na terenu, fer, nesebični, igraju za tim ne za sebe, pravi profesionalci. Hvala za odličan intervju sa odličnim čovjekom.

  2. Emisija je odlican jer je Borovnica odlican sagovornik..takvi likovi podizu gleda kat ,koji tako pricaju iskreno,anegdote bez da ga Nebojsa opominje da isprica nesto zanimljibo..uopste nije vazno ko je bio kakav igrac.Sigurno da je u Zvezdi bilo boljih ali on je do sada najbolji sagovornik

  3. 21:35-Ne znam zašto se u našoj javnosti i dalje Stankoviću tepa sa "Bata Stane", to mi zvuči tako bezveze. Tepaju mu ko da je bio Rinus Mihels ili Brajan Klaf u najmanju ruku, čak ni njima ljudi nisu tepali.
    To njegovo građenje autoriteta je jadno bilo jer je uvek bez razloga udario na najvećeg igrača(čuveni slučaj kad je Piksiju za jednu utakmicu skinuo desetku i dao mu sedmicu, Piksi ga je posle toga lepo pitao žašto, a ovaj mu je odmah odbrusio da ide i traži ispisnicu iz kluba), isto kao Blažević u Nantu sa Buručagom(na kraju je Buručaga otišao iz kluba ubrzo i dan-danas ga smatra za najgoreg trenera kojeg je imao). Tako građenje autoriteta je odlika slabih i iskompleksiranih ljudi.

  4. Ustaše" su takve: Vilicu izbiju opet su upravu. šefovi😮 zvezde, i sugrači nisu to procijenili.Zdravku ustaša,vilicu izvali,Zdravko je opet kriv.crveni karton dobio.Toje politika Tuđmana Špegelja Račana i ostali Komunističke partije.Bolest je bolest ljubomora, zavidnost, pakost ne vaspitani i ne korisni sporitista.

  5. Ta utakmica protiv Dinama igrana je 15og Aprila 1979 na dan zemljotresa u CG. Vilicu mu je slomio Rajko Vujadinovic bivsi igrac Sutjeske. Borovnica ga je tuzio redovnom sudu i ne znam kakv je epilog bio.

  6. Ovom strasilu za kukuruz,puka vilica od udarca Dinamovca itd,itd, cak poslije tog loma vilice mogao da igra dalje i bio cak i na veceri, cudo drugog dana ustanovljeno od //puknuka// jugo vojske puknuce vilice, haha– preuvelicavanje i mrznja prema hrvatskim klubovima a ponajvise DINAMU, jeli Hajduk je tako i tako bio njihov fuj pljuc!!

Write A Comment