Golf Players

MOTORSPORTcast: Silly season la început de februarie 🙈



În acest episod al podcastului MOTORSPORTcast am discutat despre mutarea șoc din Formula 1: Lewis Hamilton la Ferrari din 2025.

▬▬ ▬▬ ▬▬
➡️ Indiferent dacă ai nevoie de capsule compatibile sau de cafea de specialitate, pe https://coffeelicious.ro/ sigur găsești o cafea pe gustul tău! ☕

14 Comments

  1. este cel mai mare challenge din cariera lui Hamilton. Fara mega echipa Mercedes, daca va castiga cu clovnii de la Ferrari atunci e chiar tare. In opinia voastra, un titlu cu Ferrari valoreaza mai mult decat cu o alta echipa? ( ca imagine)

  2. Nu stiu de ce ma chinuie ferrari asa.. tin cu ferrari de mic de aproape 30 de ani, iar pe Hamilton nu l-am suportat deloc.. acum ce o sa ma fac, trebuie sa tin cu el?!😂

  3. Update 1: salariul lui Hamilton la Ferrari va fi de 80milioane euro/sezon si pana la 20mil euro bonusuri. John Elkann a deschis un fond de investitii ce va finanta cu 250mil euro fundatia Mission 44.

  4. Update 2: Sunt sanse de peste 50% ca Bono sa il urmeze pe Hamilton la Ferrari. Aproape 100% va veni si o parte din echipa de ingineri si mecanici ce se ocupa de masina sa la Mercedes.

  5. Foarte tare. Am invatat o multime despre istoria Ferrari si pilori. Multumesc pentru Podcast. Sper sa mai faceti unul cat de curand.

  6. Salut băieti tot respectul daca va permite timpul puteti sa faceti săptămînal clipuri cu stiri la care nu avem aces si pe tipul sezonului …

Write A Comment