Golf Players

DRIBLER#196 – Marko Marjanović BH: Rana finala za Hrvatsku i Srbiju, BIH u potrazi za realnošću



◾Subscribe: ➤ https://www.youtube.com/c/MarjanMijajlovicMaki72?sub_confirmation=1
◾Facebook | https://www.facebook.com/m.mijajlovic/
◾Instagram | https://www.instagram.com/marjanmijajlovic/
#rukomet #bosniaherzegovina

18 Comments

  1. Pozdrav Maki iz Trebinja, Hercegovina!
    Bravo za emisiju i gosta, Balkan handball je bez konkurencije rukometni medij na našem prostoru.Radujemo se predstojećem Euru.
    Juče drama na vaterpolu, Italijani namjerno kalkulisali da bi izjegli potencijalno Srbiju u četvrtfinalu,a Crnogorci pokradeni protiv Hrvatske,koji su razočarali pred domaćom publikom i idu težim putem na Grčku u 1/4 finale.

  2. Mi smo operisan narod od rukometa.
    Nikada mi nećemo napraviti ništa u rukometu.
    Svaki put pred neko takmičenje ista priča juri se ovo juri se ono a na kraju završimo kao poslednji u grupi sa pričom kako eto da smo imali sreće i da su oni pobedili ove a mi one pre nego su oni one treće onda bi mi u medjusobnom skoru sa onima i ovima prošli grupu i tako to.
    Manite se šupljih priča.
    Imamo solidne igrače koji igraju dobro u svojim klubovima ali kad igraju za reprezentaciju to ne liči ni na šta.
    Mi igramo rukomet iz sedamdesetih godina prošlog veka i to se ne menja nikako i zato smo tu gde smo zadnja rupa na svirali.
    Obzirom kakvi nam idioti vode državu i kako nam uništavaju sve pa i sport uskoro ćemo u svim sportovima biti kao Farska Ostrva .

  3. Rukomet se samo prati nazalost od prvenstva do prvenstva!
    Mislim da su malo pravila kriva jer rukomet po meni bi bio atraktivni da se napad igra recimo 30 sekundi, a ne da sve zavisi od sudija.
    Mislim da trenutna pravila guse ovaj sport da bude atraktivni. Opet to je samo moje misljenje mozda gresim?!

  4. Mozemo biti zadovoljni sto smo ikako na euro. Imamo 3,5 mil stanovnika,liga nam je losa. Kad pogledam nema Belgije,Italije,Ukrajine,Turske… jest da kod njih nije rukomet toliko vazan,ali opet

  5. Odlično momak analizira sve timove stručnjak je veliki. Nama protiv Nizozemske će biti ključno igrati dobru obranu što i znamo. U napadu moramo imati ideju kako akciju odigrati i brzo dati gol. Kontre nam trebaju nadam se prolazu grupe bez obzira što je Nizozemska favorit na papiru. Gruziju bi trebali dobiti.

  6. Ooooopala, nije me dugo bilo Maki moj veličanstveni, evo me nazad i odma top tema, moj drugi najdraži sport, Maki samo naprijed, ostavi budale, nemoj se srdit zbog idiota, šteta što vas neće biti u Splitu, baš sam mislio Neši uručiti obećani dres SSV Ulma 😀😀

  7. Svaka čast na gostu,odlična analiza pred EURO,Hrvatska posle dužeg vremena deluje ozbiljno i u petak komšije dobijaju Špance a Srbija dosta slabo to izgleda za sada Đorđić potpuno van forme malo goliva u ove 3 pripremne utakmice od bekova,ali nadamo se najboljem,pozdav

  8. Pozdrav Maki, par pitanja ako može.

    Za kog misliš da dobiva u petak, Španjolska il Hrvatska, na stranu navijanje 😅, vidim da je Španjolska dosta čvrst favorit po kladionicama?

    Vidim da prognoziraš Dansku i Francusku u polufinalu, misliš li da postoje solidne šanse da "kihnu" i ovaj Euro, budući da Danci nisu odigrali pravi "olimpijski" Euro još od 2012., a Francuzi čak od 2008., to vjerojatno nešto govori?

    Magazin Sedmerac, to je nešto što je već vani (YouTube) il je projekt tek u nastajanju?

    Odličan gost i pozdrav još jednom!

  9. Odlican Dribler….top gost, uzivancija za mene kao rukometnog fanatika, bravo!! Veselim se također i Sedmercu a i nadam se jos rukometa u Driblerima. Pozdrav.

  10. Marjane,pusti covjeka da malo vise govori. Dovedes strucnjaka za rukomet,ali ti vise pričaš od njega

  11. Dobri moj Maki setices me se sta sam komentaisao za Pipeta..Irfan je rukometni Bog i kao trener a kao igrac da ne elaboriram..vec jesam..Vi će te prebiti Holandjane i ostvaricete najveci uspeh u kolektivnim sportovima ikad..Uz Srbiju,navijam za BIH i Island..Ako dobijemo Island prvo kolo mozemo i do medalje..

  12. Lepo je za sagovornika imati kompetentnog sagovornika koji pedantno prati pojedini sport, a pošto sam iz rukometnog Šapca, BalkanHandball sajt nezaobilazan, uz Dribler. 10:15 – " Marko, slobodno zapali, ovde kod nas može. " Hoću, naravno, uz kafu. 🙂

Write A Comment