Golf Players

Arandina CF 1-3 Real Madrid | HIGHLIGHTS | Copa Del Rey



Real Madrid kicked off their Copa del Rey defence with an away win over Arandina to book their place in the last 16. Ancelotti’s side broke the deadlock in the second half when Joselu scored from the penalty spot. A few minutes later, Brahim doubled the lead and Rodrygo added a third in stoppage time, with the hosts grabbing a consolation goal in the dying seconds to make it 1-3.
#CopaDelRey

🆕📺 RM PLAY: play.realmadrid.com

🎥 SUBSCRIBE | SUSCRÍBETE:
YOUTUBE: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=realmadridcf

📱 FOLLOW US | SÍGUENOS:
INSTAGRAM: https://instagram.com/realmadrid
TIKTOK: https://www.tiktok.com/@realmadrid
TWITTER: https://twitter.com/realmadrid
TWITCH: https://www.twitch.tv/realmadrid
SNAPCHAT: https://snapchat.com/add/realmadrid
FACEBOOK: https://facebook.com/realmadrid

💳 BECOME A MADRIDISTA | HAZTE MADRIDISTA:
https://bit.ly/become_a_madridista_YT

22 Comments

  1. Liderler ÇKP'nin Zorla Organ Toplamasını Kınadı

    Açılış töreni sırasında, Ulusal Meclis Temsilciler Meclisi üyesi ve SMG Ağı'nın Tüm Japonya Yerel Meclisi (Tıbbi Soykırımı Durdurun – Çin'de Organ Nakli Çalışmaları Derneği) temsilci yardımcısı Ishibashi Rintaro, serginin sponsoru olarak bir açılış konuşması yaptı.

    Bay Ishibashi, bu poster sergisinin amacının Çin'de devam eden organ toplama ve nakil suçlarını durdurmak olduğunu söyledi. Başlıca kurbanların Falun Dafa uygulayıcıları, Uygurlar, Tibetliler ve diğer gruplar olduğunu söyledi. ÇKP onlara suçlu muamelesi yapıyor ve organlarını onlar hayattayken topluyor.

    Bay Ishibashi, "Biz SMG böyle bir şeyin olmasına asla izin vermeyeceğiz" dedi. “Fakat şu andaki sorun şu ki, ÇKP'nin insan hakları ihlalleri büyük bir endişe konusu haline gelmiş olsa da, Japonya'da birçok insanın hâlâ bunu bilme fırsatına sahip olmaması. Bu poster sergisi temel öneme sahiptir ve birçok Japon'un (ÇKP tarafından) canlı organ toplamanın gerçeklerini anlamasını sağlar.”

    Bir diğer amacının da Japon hükümetini denizaşırı nakillerle ilgili yasaları mümkün olan en kısa sürede çıkarmaya teşvik etmek olduğunu söyledi. Tıp camiasında ve Sağlık, Çalışma ve Refah Bakanlığında bu konuya ilişkin farkındalığın artırılması da önemliydi.

    Hiroşima İl Meclis Üyesi Takehara Tetsu, konuşmasında gerçekleri herkesle paylaşacağını söyledi. Meclisi üyesi Bay Takehara, “Bu eserleri gördükten sonra kalbim çok ağırlaştı ve üzerimize düşen büyük sorumluluğun daha çok farkına vardım. Bunun benim için sorumluluğumun ağırlığını hissetmem için bir fırsat olduğunu düşünüyorum ve bunu bugün bu çalışmalardan da hissediyorum” dedi.

    Higashi-hiroshima Şehir Meclisi üyesi Meclis Üyesi Ochiumi Naoya, konuşmasında posterdeki para birimi simgesiyle temsil edilen yarayı görünce şok olduğunu söyledi: “Bir Japon olarak bunu bilmiyordum (ÇKP'nin canlı Falun Dafa uygulayıcılarından organ topluyor). Afiş sergisi sayesinde bu konunun daha çok kişi tarafından bilinmesini diliyorum” dedi.

Write A Comment