Golf Players

DRIBLER#186-Miki Đuričić/Sportski šmeker i romantičar,njegova priča o Partizanu,Kukoču,Hajduku…



U 186.Dribleru gost je bio popularni Miki Đuričić, poznat svima sa malih ekrana. U ovom formatu prikazali smo njegovu veliku ljubav i znanje prema sportu, pričali smo o anegdotama,80-ima,kada se on zaljubio u sport, o Boci Juniors,Partizanu,Jugoplastici,Zadru,Hajduku….uživajte u čstoj sportskoj romantici!

◾Subscribe: ➤ https://www.youtube.com/c/MarjanMijajlovicMaki72?sub_confirmation=1
◾Facebook | https://www.facebook.com/m.mijajlovic/
◾Instagram | https://www.instagram.com/marjanmijajlovic/

26 Comments

  1. miki sto denisu nisi ispricao o tapkanju na velikom odmoru lizaljke krasove sa igracima jojj ludilo .nikad cerina i kranjicara i vukotica izvuci .tomje ludilo bilo

  2. Hahaha ismejao sam se,iskreno prica Miki i pun je informacija zanimljivih,svaka cast na epizodi,pozdrav i Makiju i Denisu.

  3. Ispričavam se Mikiju jer sam imao loše mišljenje o njemu !!!
    Mislio sam da je teška seljačina zbog onog realityja ali bio sam u krivu !!!!
    Još jednom moja isprika !!!!!!!!

  4. Isto smo godiste,poklapaju se stavovi,osim sto sam ja fanatik potpuni, i znam da postoji snimak vodje navijaca Rasinga kako vodi navijanje u dresu Partizana(sad zamislite otkud njemu u Buenos Airesu dres PFC-a),za ID film znam otkad se pojavio , i ja imam drva od drugara koji gledaju Fudbal Fektori,ono krs zivi spram ID-a,mrzim engleski fudbal jer mi sve vise lici na nba,zato danas gledam stari dobri ,mrtvi Juve i njihovih 1-0,da,da Vamos River-gde one ciganstine iz boke,samo River kao kontra Boki a i gradsko sam dete nisam iz Kupinova,kao ludak Rasing mi je klub koji pogledam posle Partizana sta je uradio,taj fenomen oko hajduka nikad primetio nisam,jedini su dobili novi stadion u onom selu,bio sam na moru milijardu puta dole,secam se ja kako se volelo Sarajevo,Velez se vec saplitao sa Jokisicem,ali Borac Bl je usao tada u ligu oni su se lozili,meni bilo neverovatno da neko ne razume moju nerazumnu ljubav prema Partizxanu,zavrsavali smo prvenstvo 5.,6., ali samo Partizan,koga bole za ove sabane,dolaziona trofej Marjan,bilo ubedljivo najvise Grobara-vise nego torce,oni su morali da izdaju sobe babama svapskim,Grobari su bili avangarda,dogovore se tada idemo na more,nosimo zastave,dolazimo na trofej mARjan,osvojimo ga lagano,jer onde na jugozapadu samo Grobari,bio na prvenstvenoj,pun kavez bio,iako vole ovi nesrecnici sto ne znaju kako titula izgleda iz torce da govore kako Grobari nikad nisu dosli na Poljud,evo ja bio tri puta i bilo nas na prvenstvenoj pun onaj boks,na Marjanu vise nego Splicana.NBA nikad,sta je jos rekao,pa dobro zanimljiva prica,meni posebno jer ta vremena pamtim kao najlepsa…Uzivao sam,ovo napisano samo da vidim u cemu se ne slazemo,nije upuceno nikom,ovo je kom samo za mene.

  5. Predivno vraćanje u prošlost. Slušam Mikija, a vidim sebe. Sport je u to vrijeme 80-tih bio najbolje droga.

  6. Miki,stariji sam od tebe i mogu potvditi da je sve apsolutno tacno kad su u pitanju osamdesete i sport.Citav dan sa loptom,fudbalskom ili kosarkaskom,nije bilo interneta a TV se svodila na dva kanala.Nedelja je bila rezervisana za tranzistor pored uva i pracenje utakmica😆😆😆

  7. (1) 18:00 – Mnogo ste neozbiljni – Jugoslovenska liga bila jaca od portugalske !? O cemu vi pricate, pa 80.tih…Dinamo ispadao redom od Benfike, Sportinga i Porta, Zvezda ispala od Benfike, Vardar bio deklasiran dva puta po 3:0 od Porta.Ni na jednom od 7 gostovanja jugoslovenskih klubova u Portugaliji 80.tih NIJE POSTIGNUT GOL.Taj Porto bio sampion evrope 1987.(uz to igrali finale kupa kupova 1984.), Benfika imala 3 finala evropskih kupova(1988./1990. – Kup Sampiona, 1983. – Kup Uefa).Da ne pricamo da su Holandija, Sovjetski Savez i Belgija bili daleko ispred Jugoslavije.

    Drugo, jugoslovenska liga je samo 1983. bila u PRVIH 5(tacnije 4.ta) zbog uspeha koji je napravio Radnicki iz Nisa godinu dana pre, dok se drugih godina kretala izmedju 8 i 12 pozicije kao liga(najcesce 11. mesto je zauzimala)

    (2) 19:20 – Ta prijateljska utakmica "u kojoj smo oducili" Holandiju na Maksimiru, je zavrsena pobedom gostiju 0:2 – golovima tih neznalica RAJKARDA I VAN BASTENA, voditelj je lepo podsetio kako su "braca hrvati" izvizdali Jugoslovensku himnu i navijali za goste. Veliki fudbalska erudita Miki iz Kupinova a i cenjeni voditelj Denis mogli su da nas podsete i na strasne uspehe Jugoslovenske reprezentacije tih 80.tih – neigranje na prvenstvima 1980./1986./1988. odnosno neprolazak grupe 1982. u konkurenciji Severne Irske i Hondurasa, to jest debakl 1984. na EURU u Francuskoj.Zanimljiv je i taj osvrt jugonostalgicara na SP 1990. gde se samo prica o utakmicama sa Spanijom i Argentinom, a ne to da je u prvom kolu Jugoslavija bila pregazena od Zapadne Nemacke – 4:1, da je utakmicu protiv Kolumbije odlucio igrac odbrane Davor Jozic i tako dalje.

    (3) Sto se tice zlatne dekade fudbala i kosarke to su svakako devedesete, ni jedna dekada se ne moze uporediti sa 90.tima kada je upitanju kvalitet sto nacionalnih sto klubskih takmicenja i broja znalaca i madjionicara sa loptom u oba sporta.

  8. Bonsa ima odlicnu Miki Reprezentacija u Kosarci Musa u Realu glavni igrač Nurkic NBA luka Garza NBA bio si u Rijalitiju kad je bilo Euro u Njemačkoj Bonsa je prejaka

  9. Zagreb 1990. Jugoslavija-Nizozemska 0:2 vise nego glatko.
    Kaze Miki, sta im je Piksi radio, razbili smo te Holanđane, mislim da je 0:0 bilo ili smo ih cak dobili, da, da, mislim da smo ih dobili.
    Jugo liga je bila 3.-4. u europi. Kakvi Englezi. A Englezi krajem 80ih imali zabranu, a prije toga Liverpool harao europom. Nottingham Forrest 2x prvak Europe, Leeds, Tottenham… Mitomanija na najjace.
    Sve je to lijepo, i ja sam odrastao u Jugoslaviji, ali brate mili, ne treba pretjerivati.

  10. Maradona je i za mene najveci…Ali reci da je u onom Napoliju s njim igrao samo Ciro Ferrara…pored Alemaa, Carece, Carnevalea, kasnije Zole… ili u Argentini Passarella, Valdano, Ruggeri, Burruchaga, Caniggia, Balbo, Sensini, kasnije Batistuta, Simeone, Redondo…. D10s je najveci iz bezbroj razloga, nama, djeci 80ih, ali ne treba omalovazavat njegove suigrace da bi mu se davalo na vaznosti

Write A Comment