Golf Players

Den magiska cirkeln – Hemmaträning…



Gör lite nytta under vintern och kom ut i vår med en ny effektivare sving. Börja hemma idag.

Nu finns det möjlighet att genom appen Skillest göra mig till din personliga tränare. Du hittar mig på denna länk: https://skillest.com/app/profile/marcus-edblad

Låt mig hjälpa dig finna bättre slag, bollträff, riktning och svinghastighet. Oavsett om du slår en wedge, järnklubba eller driver kan du med dina händer lära dig golfslag som du inte trodde var möjliga. Längre och rakare kräver hårt arbete men är fullt möjligt.

Vare sig du fightas med en slice eller en hook så har jag videos som kan guida till bättre golf. Är du nybörjare så kan du börja med min grönt kort eller nybörjarkurs.

Försök ersätta dåliga vanonr med nya bättre vanor. Oavsett vilket loft eller skaft din klubba har så är det du som bestämmer vad som ska hända. Oavsett om det står callaway, ping, titleist eller taylor made på klubban så kan du slå bra slag.

Var noga med vad du tittar på. Det finns många duktiga instruktörer på nätet, några av mina favoriter är Mike Malaska, Mike Dunaway, Mike Austin.

Försök fokusera på grunderna i slaget bollträff, bladkontroll och svingspår. Träna med fördel på en sak i taget. Tränar du din svinghastighet måste du tillåta att det går snett och tränar du raka slag kan du inte samtidigt svinga i max fart.

Ha tålamod och låt det ta sin tid, luras inte av genvägar som bara gör att du tappar fokus från det viktiga. Golf kommer alltid vara svårt men vi kan med träning se till att vi blir bättre för varje dag som går.

Titta mycket på golf på TV. Bryson Dechambeu, Dustin Johnson, Rory Mcilroy kan inspirera till längre slag och andra som Tiger Woods, Viktor Hovland, Ludvig Åberg och Phil Mickelson kan ge dig fantasi att skapa nya slag.

Träna styrketräning för hela kroppen för att må bra genom livet och skapa en effektiv maskin. Träna händer, handleder och armar för att skapa en effektiv release och mer svinghastighet.

Ge aldrig upp i sökandet och träningen för att få bästa bollträff, bladkontroll och svingspår.

Lycka till. 👍

6 Comments

  1. Detta måste Testas. Upp på 2 våningen och kollar..kan jag slå längre rakare så blir jag Jätte glad God Jul På dig och Gott Nytt År.🌲😁

  2. Det här var bättre än Sofia, roligare också…..fortsätt 2024 du är BBÄÄSSTT god jul o gott nytt år⛳🏌🧑‍🎄

  3. Utmärkt bra och konkret visat. Jag vet att du har en video om bollplacering också och du placera själv ganska nära bakre foten. Måste bollplaceringen ändras om jag börjar få till svingplanet som du visar? God helg önskar jag.

  4. Körde dessa övningar igår och idag på förmiddagen. Åkte iväg och provade lite med simulator golf på eftermiddagen. Det var ju inte klockrent under första timman men sen börjar jag slå inifrån och ut. Såg värden från 1-4 grader inifrån ut. Slog inte en slice med drivern under timme 2 i simulatorn 😊

    Har kört med en grej som jag kallar för en loop de sista veckorna och det har funkat hyfsat men detta var som om polletten åkte ner hos mig idag. Vi får se lite längre fram om det fortsätter.
    God jul på dig

Write A Comment