Golf Players

BREAKDOWN #130 | UFC 296, KSW, MMA Awards



🥊 BREAKDOWN #130 | Proběhlé UFC 296, KSW, RCC, MMA Awards, kde byl v několika kategoriích nominovaný i OKTAGON, reakce na YouTube dotazy… na 🔺 https://herohero.co/fairplaythinker 🔺 jsme plynule přešli na Vaše dotazy, tiskovku Clash of the Stars a otázku jejich pozice na trhu vůči OKTAGONu, plus novinky ze světa MMA.
Sledijte nás na YouTube, nebo poslouchejte na Spotify a Apple podcast.
Užijte si to!

0:00 Úvod
0:30 YT Komenty
18:00 UFC 296
1:02:28 KSW
1:18:40 RCC
1:33:00 MMA Awards
▪️ Úvod Hero
▪️ Hero Komenty
▪️ Tiskovka Clash of the Stars, Clash vs OKTAGON
▪️ Novinky

15 Comments

  1. Vsem posluchačům přeji hezké a pohodové Vánoce ❤pod stromeček hlavně vítězství a vzájemná BJPčka 😂

  2. zdarec lidi,napadla me takova bizarni myslenka.muze nekdo vysvetlit rozdil mezi uskrcenim ve sportu kdy clovek usne a za par sekund se probere a uskrcenim(zabitim) kdy clovek usne uz naporad!Je to jenom otom ze u te druhe varianty to clovek drzi dlouho?

  3. Chlapi rony je na 8. Mieste na aktualizovaným rebríčku len detail čo Pavol hovoril, v rámci komentárovej časti, že rony v tom rebríčku nie je

  4. MMA Awards přece nemůže brát nikdo vážně. Při udělování Oscarů nebo Zlatých míčů taky nehlasují random fanoušci, ale profesionálové z oboru nebo zasvěcení novináři. Vrcholem absurdna je samozřejmě Herb "Grill Master" Dean jako několikanásobný vítěz mezi rozhodčími. To tam rovnou mohli dát Touše, ten taky posere jen každý pátý zápas.

  5. Poprvý v životě jsem rád, že zatím nemám HeroHero, aspoň jsem se vyhl Clashi bez přeskočení videa 😀 Osss

Write A Comment