Golf Players

Gloria Golf Training Academy | Gloria Golf Club



Gloria Golf Training Academy, the largest in Türkiye, has been renovated with cutting-edge technologies!

The Academy Clubhouse (450 sqm) is home to Türkiye’s first and only high tech specialist putting center with PuttView, PuttView X and Quintic technology.

Comprising of 48 covered bays, 6 grass tee areas, 5 putting greens, 6 bunker greens and 7 pitching & chipping greens. The driving range is the first full TrackMan range in an European Resort with 48 bays all with a 27 inch screen & TrackMan radar technology.

#GloriaHotels #BecauseHereisGloria #GloriaGolfClub #Belek #Antalya #GloriaGolfTrainingAcademy #Golf #Academy #PuttView #Quintic #TrackMan #Technology

1 Comment

  1. Sayın ilgili,

    8 Kasım sabah kayıt işlemleri ardından(Gloria Verde), resepsiyonda duran beyefendi, odamın yerini tarif etti. El kol hareketleriyle odama nasıl gitmem gerektiğini anlattı.
    Gerisini anlatmak sinir bozucu, bellboy verilmedi.
    Rezalet çıkarabilirdim ama tercih ettiğim bir yöntem değil.
    Bahçıvanlara sora sora 8114 nolu odayı buldum.
    Ayrıca 2 gun 8114 nolu odanın bulunduğu merdivenlerin ışığı yanmadı. Elektrik tasarrufu yapıyorsunuz sanırım, cep telefonu ışığıyla merdiven çıkıp, kartımı o sekilde bulup neyse ki ışığı yanan odama girebildim.
    Oteli kim yönetiyor bilmiyorum ama başı kesik tavuk gibi iş yapıldığı ortada. Bahçede odası olan müşteriyi elinde bavullarıyla odasına yollamak ilk defa sizin otelinizde gördüğüm bir rezillik. Başka yerde sormadan, elimizden bavulların alınmasına o kadar alışmışız ki, bu rezaleti o resepsiyonda çalışan ilgisiz beyefendiye değil, herşeyi delege eden ama işi yönetemeyen otel müdürünüze sorun derim.
    Bir hanımefendi geldi, oldukça hoş ve nezaket sahibi, (umarım müdürnüz değildir) defalarca özür diledi, özür falan beklemediğimi anlattım. Ucuzlaştırma politikanız var, anlıyorum ekonomik sebepler, adam çalıştırmak istemiyorsunuz lakin olacak iş değil diyorum.
    Ayrıca, odada bulunan kasa da bozuldu, bozuldu diyorum, şifresini falan yanlış girmedim merak etmeyin.
    Bunun için bir beyefendi geldi önce şifre problemi sandı sonra anladı ki kasa sıkışmış. Neyse, gayet kibar bir şekilde işi çözdü bu beyefendi için de teşekkür ederim. Resepsiyonda olan beyefendi! ve müdürünüz için ne kadar şikayetçiysem bu beyefendi de işini nizami yaptığı için kendisine teşekkür ederim.

    Not: Otelin verdiği ankete doldurdum ama fotoğrafı bende genelde bu anketler sümenaltı edilir, fotğrafını vereceğiniz bir mail adresine gönderebilirim.

Write A Comment