Golf Players

Tourtip Anne van Dam: Chippen



De bal de lucht in willen helpen, dat is waar het met de chipslagen vaak fout gaat bij clubgolfers. Het lichaam valt in de downswing naar rechts (bij rechtshandige golfers) en de bal wordt veel te dun geraakt en vliegt laag over de green. Of de club graaft zich in de grond voor de bal die sneu een heel klein stukje vooruit gaat. Anne van Dam heeft een simpele maar heel effectieve tip om die fouten te voorkomen. Belangrijk is een goede en constante balans tijdens de slag. Zo blijft de loft op de club en raak je de bal zuiver.
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

Write A Comment