Golf Players

10 külföldi focis médiaszereplő, akit érdemes követni | Esélylesők TOP10 | S04E18 | Unibet



Iratkozz fel: https://www.youtube.com/channel/UCFT5nbb-hRrINtwmQaWRogg/?sub_confirmation=1

TikTok: https://www.tiktok.com/@unibet_magyarorszag

Esélylesők TOP10

Bíró Dávid
https://www.facebook.com/birodavidterapeuta/

https://www.instagram.com/terapeuta_st/

Haraszti Ádám
https://www.facebook.com/harasztiadam/

https://instagram.com/aharaszti

Szabó Péter ‘Peet’
https://facebook.com/peetknows
https://instagram.com/szabopeet

Tartalom:
00:00 Intro
00:18 Erről lesz szó ma
05:39 Ádám 1.- Sid Lowe
08:56 Peet 1.- Jamie Carragher
12:48 Dávid 1.- Fabrizio Romano
16:36 Ádám 2.- Michael Cox
21:04 Peet 2.- John Muller
23:13 Dávid 2.- Jacek Kulig
25:43 Ádám 3.- Gary Lineker
29:39 Peet 3.- John Mackenzie
32:38 Dávid 3.- Gerard Piqué

#top10 #garylineker #fabrizioromano

20 Comments

  1. Nagyon szimpatikus volt és rezonált velem, ahogy Peet gondolkodik (minél többet olvasni, és befogadni) és azt kell mondjam, ez az elmúlt években meg is látszik folyamatosan. Tudom, hogy a szerepek nem ugyanazok és nem mindenkinek a ppDA/xG/xP stb. alapján kell csak gondolkodnia, de kezd nagyon kinyílni az olló Peet és a többiek szakmai tudása közt, és így nehéz lesz a műsornak fejlődnie; én például következő szezontól már gondolkodás nélkül lecserélném Dávidot valakire a 'taktilailag képzettebb' srácok közül (tudom, nem nagy piac) és megtenném Ádámot műsorvezetőnek.

  2. Piqué a játékoskarrierje után is olyan mint játékosnak volt. Minden porcikájában visszataszító és gusztustalan még akkor is ha bizonyos eredményei miatt tudtad, hogy jó abba amit csinál képtelenség szeretni. Száradjon le a kezem ha bekövetem.

  3. Őszinte leszek, Magyarországon ha toppon akarsz lenni tudásban és hírekben, mint átlag ember, 3 dolgot kell követni youtube-on, ebben a sorrendben: Unibet/Tika-Taka/Félidő egyszerűen ez a három csatorna nélkül szerintem élni se tudnék, annyira jól adja elő mind3 csatorna amit szeretne, és amit én is szeretek, hogy például itt nálatok is ezek a 40+ perces videók, hihetetlen, de mintha egy 10 perces videót néznek, ennyire bele tudok merülni, és hallgatni a videót, hogy észre se veszem hogy repül az idő, főleg így hogy minden műsorotokban annyira különböző stílusú, de felkészült, nagy tudású, és szimpatikus emberek vitáznak/beszélgetnek, egyszerűen eszméletlen, meccsek után is első dolgom kikapcsolni a tvt és jönni youtubera 🤣🤣🤣 szóval csak így tovább! 💪💪❤️‍🔥🔥

  4. Én őket ajánlom/követem:
    Reshad Rahman
    Barca19stats
    Premier League Panel
    Neal Gardner
    Tactico Moderno
    Rafael Hernandez

  5. Nem is értem, Guillem Balague hogy nem került be Ádinál a TOP3-ba. Ádi, ne bújtasd el ennyire a rajongásod! 🙂 Gary Lineker, abszolút, emberként is top, amilyen ügyekért kiáll, a teljes, soha nem állították ki (sárga lapot se talán?) pályafutása alatt. Nálam Talksport, BBC, Skysports megy, és szeretem, hogy különböző egyéniségek vannak, és a játékosmúltból, vagy csak a rajongásból lehet tudni, kinek merre hajlik a keze, de ez nincs is titkolva, és hozzáad az élményhez. Peet-et, a széleskörű sok szempontból, szakértően megnyilvánuló dolgait imádom! Lsd City-Ars meccs nemrég, józanul szakértően elemezve, pedig tudjuk, h a szíve mennyire az egyik oldalon áll.

  6. Engem érdekelne valami, bízom benne hogy választ is kaphatok rá akár: Ti szoktatok olvasni laikus véleményeket a fociról? Akár katasztrofaturizmusból, akár ténylegesen érdekel a vélemény. Például NSO oldalak komment szekciójában egy elvakult MU fan simán, nagy mellénnyel állítja, hogy legyőzik a city-t a következő bajnokin. Na, mondjuk egy ilyen laikus véleményt ti, a szakértők hogy fogadtok? Simán csak ignoráljátok, esetleg magatokban kinevetitek naivitását, aztán eljön a meccs, természetesen minden fogadóiroda City győzelmet vetít előre, aztán valami full apokaliptikus meccsen, ahol röpködnek a lapok, 11.esek, mégis megnyeri a MU, A naív fan meg, akit mindenki kinevetett, jogosan örömtáncol, mert végül is neki sokkal nagyobb naiv igaza lett, mint a nagy szakértőknek. Az azért egy menő move, és görbetükör a szakmai szultánok felé. És ritkán, de azért előfordul. Ilyenkor mivel tudja magát megvédeni a szakértő? Azzal, hogy "na jó, de erre nagyon kevés esély volt, 100-ból 99 meccs máshogy alakult volna" – mert ez megint nem válasz, hanem csak a téma félresöprése. Na jó, igazából már csak paprikázódom fel a Real – City elődöntőre. Mi lesz a pro-kontra elemzése e két csapat csatájának.

  7. Azért Pique esetében Dávidnál érzek egy kis elfogultságot.
    Tenisz mogul? Konkrétan a nagy együttműködésnek már vége is, miután a szétbarmolt Davis-kupa nem hozta a várt érdeklődést.
    Ez a King's League pedig tényleg egy show műsor, sportérték nélkül és sose lesz ennél több, mert amint legit sport akarna lenni elvesztené a szórakoztató faktorát és a nézettségét, mert a legtöbb ember nem a játék miatt nézi, hanem azért akik játszanak.

  8. Aki szerint teljesen meg kell változtatni a világ messze legnépszerűbb sportját azt körbe kell röhögni, nem még követni.
    Piqué meg a Kings League helyett 1000x inkább Rob McElhenney és a Wrexham. Ryan Reynolds-cal jobban értik, hogy miről is szól a foci, mint Piqué.
    Az meg, hogy egyszer a Barcelona elnöke is lehet, hát eddig sem volt túl magasan a klubnál a léc.

  9. Hú, de jó téma srácok. Rengeteg dologról lehet beszélni, remélem lesz még hasonló adás. Nekem is lenne egy felvetésem, máshol hallottam, de érdekel mit gondoltok. Nevezetesen jó-e sportműsorokba celebeket hívni azért, hogy magasabb legyen a nézettség. Állítólag működik, de azért vannak kétségeim. A fő indok mellette, hogy olyanok is odakapcsol(hat)nak, akiket az adott sportág kevésbé érdekel.

  10. Ádám… Én kedvellek de ekkora marhaságot mondani hogy ő a Barca Ramos. Ramost a reál szurkolóin kívül is kedvelik és tisztelik. Mig Piquet max a barca szurkolók kedvelik. De én nem vagyok barca szurkoló. Így én rühellem ezt a patkányt. Sem mind játékos, sem mind ember nem érdemel tiszteletet. Illetve ez már nem az első, hogy Dávid elfogult a barcával sajnos.

Write A Comment