Golf Players

Vogelvlucht: Rosendaelsche Golfclub



Ruim 125 jaar geleden is De Rosendaelsche aangelegd. Een bos- en heidebaan gekenmerkt door holes met blinde afslagen en veel hoogteverschillen. Bij menig golfer staat de Rosendaelsche op de bucketlist van ‘te spelen Nederlandse banen’. En niet om de minste redenen. Je kunt er zomaar herten spotten tijdens je ronde, de baan is uitdagend en het bosrijke decor met prachtige doorkijkjes is in alle seizoenen spectaculair. Een bijzondere ervaring voor elke golfer om op deze 18 holes championship course te spelen.
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

1 Comment

  1. Heb het genoegen gehad deze baan te mogen spelen, wat een genot. Alles klopt van tee tot green en daarna de 19e hole.

Write A Comment