Golf Players

Back in the USA | Vlog



Johannes Høsflot Klæbo attending toppidrettsveka before going to USA on training camp.

Johannes: https://www.instagram.com/johanneshk/

24 Comments

  1. Eyy, som en diabetiker er jeg interessert i å vite hvorfor målet ditt er å ha lavt blodsukker når du trener? Du sier at når du øker puls så går blodsukkeret opp, sikkert for at kroppen skiller ut glykogen fra levra da. Men jeg synes det er merkelig at du klarer å peise på selv med 2.4 i blodsukker😄

  2. That is great there, in Soldier Hollow for you, all tracks for yourself. I am next door in Denver, but using concrete path unfortunately. We'll be neighbors for some time, I guess. It is getting less hot here, lucky you.

  3. Nyt luksuslivet innimellom treningen. Forhåpentligvis blir det en løsning med skiforbundet så vi får se deg i verdenscupen også. Det er ærlig talt ganske amatørmessig av forbundet at de ikke har klart å løse saken. Verken forbundet og deres sponsorer, eller du og dine sponsorer, er tjent med at en løsning trekker ut i tid. For forbundet kan det gjøre det vanskeligere å få tak i sponsorer i fremtiden, hvis ikke de kommer opp med betingelser som får de største navnene til å bli i landslagsdrakten over tid. Så de burde absolutt finne motivasjonen til å løse dette, og det snarlig.

    Sprekt å hoppe over gjerdet fordi du er for lat til å gå rundt – eller har du planer om å gå Karsten Warholm i næringen. Resultatmessig på rulleski ser du ut til å være godt i rute til vinteren. Bare synd det var en landslagsløper som blokkerte for rullefarten din på Hitra, så du kom for langt bak før rundkjøringen i innspurten. Hadde du fått rulle fritt, hadde du sannsynligvis tatt seieren i spurten.

  4. Why going to USA for altitude training and conditioning if you can do it in Europe : Andora or Alps ? I am 48 and getting my rollerski training ready before winter too 🙂 but in Canada only 200m asl, have fun in USA.

  5. Hi johannes. Did u use floatation tanks for recovery so far? If not and u r around central switzerland sometimes (lucerne) u and r crew r invited. Watching a lot of ur vlogs and helped me to stay motivated skiing abd rollerskiing. Lost 42 kg since last october. Thanks!

  6. Не хватает вашей зарубы с Сан Санычем. Два великих спортсмена!!!💪💪💪

  7. As usual: Kleabo eats, trains, sleeps and it is still not enough to beat Bolshunov😂😂😂

  8. Very nice beautiful sharing
    Stay connected with me
    Now friend U
    ☁️🤩😆🤣😅🫦😅📍🌖💋🌖💋🌲💋🌲😃💧😃💧😃💧🌨️😃

Write A Comment