Golf Players

Feiten & Fabels: Je mag niet opkijken!!



Het is een veel gehoorde tip die amateurs elkaar geven; niet opkijken of houd je hoofd stil. Maar is dit een goede tip? Roel en Piet van Bernardus Golf Academy gaan onderzoeken of dit een feit of fabel is.

Kijk jij hiervan op? Reageer onder de video.
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

4 Comments

  1. Ik sla nooit meer dan een half swing dus ik hou mijn hoofd meestal stil. Als ik opkijk(was ik gewend als tennisser) sla ik meestal grond eerst.Gebrek aan afstand wordt gecompenseerd door constanter goed contact.

  2. Slecht advies. Voor de hoge handicappers die veel teveel bewegen is het een goede start om het hoofd stil te houden en meer te focussen op rotatie. Het advies van beweeg maar zoals je wilt zou ik niet adviseren. De voorbeeld filmpjes van pro's waren mooi geselecteerd. Pak de top 10 spelers en het ziet er heel anders uit.

Write A Comment