Golf Players

‘Bonucci stond open voor Ajax’



In de nieuwe aflevering van de podcast Kick-off bespreken Valentijn Driessen, Marcel van der Kraan en Hein Keijser al het laatste voetbalnieuws.

Steven Berghuis heeft zich opvallend uitgesproken over de stand van de selectie van Ajax. Volgens Valentijn Driessen is dit een duidelijke steunbetuiging richting zijn coach Maurice Steijn. De aanvaller voert hiermee de druk op bij de directie. Driessen is het eens met de uitspraken van Berghuis:„Ajax moet zo snel mogelijk spelers aantrekken die de rest ook beter maken.”

PSV staat voor een cultuuromslag. De ploeg van Peter Bosz liet tegen Nottingham Forest zien dat het aanvallend en aantrekkelijk wil gaan voetballen. Noa Lang lijkt hierin van cruciaal belang, maar kan hij Xavi Simons doen laten vergeten?

Bij Feyenoord lijkt alles voorlopig goed te gaan. De Rotterdammers wonnen van Benfica en lijken zich te gaan versterken met Ueda en Ivanusec. Maar moet de club nog rekening houden met het vertrek van Santiago Gimenez? Dat hoor je in Kick-off.

Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelesport

Meer van Telesport? Volg ons op:
Website: https://www.telesport.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telesport.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telesport

#TELESPORT

31 Comments

  1. Berghuis niet weg moeten gaan, maar een jaartje geduld moeten hebben. Nu speelt die Europa League en alle sterkhouders zijn (zo) weg…

  2. bergneus, je hebt de juiste keuze gemaakt. naar de top van Nederland! ajax was inderdaad een stapje hogerop! we zien je volgende jaar wel weer in de kuip, of op de coolsingel! groetjes vanuit zuid!

  3. telegraaf voegt niks toe al dat gezeik over Ajax. Ze verkopen geen krant als ze Ajax niet afzeiken. Trans Driesen en Nicht Verweij hebben niks anders te zeiken. Vroeger was het Ten Hag en Haller en nu is het onze Sven en Maurice.

  4. Prachtig mooi hoe roddelblad de Telegraaf en azijnzuur Valtijn meedoet aan propaganda, discriminatie en racisme.

    In 2014 toen er in Oost Oekraïne genocide op Russisch sprekende Oekraïeners plaatsvind was handelen met Oekraïense clubs geen probleem, maakt hij zich niet druk over vermoorde kinderen in Donbass want het verkocht niet en interesseerde hem geen reet.

    Toen Amerika onterecht Irak / Syrië binnenviel en nog steeds aanwezig is mocht er vrijuit gehandeld worden met Amerika en deelnemende landen.

    Qatar geen probleem en lekker naar toe gereisd en verslagen uitgebracht!

    Racisme en discriminatie niveau100%
    Geloofwaardigheid 0%
    Hypocrisie 100%
    Vooral refereren naar de discriminatie, regenboog one love en respect badge en vooral als iemand die NIET wil dragen, maar wel Rustobia samen met vriend Adolf Derksen.

    Lachwekkend en frikandel journalistiek 😂

    Gelukkig heeft Feyenoord/ PSV geen handel in Rusland gebezigd🤔

  5. Nog nooit zoveel gezocht naar “feyenoord” 😂 nu zijn al die succes supporters weer terug.. want buiten die gasten die altijd in de Kuip zaten, waren die succes ratten altijd stil 😂

  6. 36 jaar, en 8 miljoen salaris is geen aanwinst te noemen. De televaag is met een hetze bezig, triest en schaamteloos, precies op hun niveau

  7. Als je die Armeen daar weg mag halen volgens de sanctieregels en je wordt er beter van moet je het gwn doen. Vallentijn had ook gwn een Microsoft computer thuis toen Amerika Irak onterecht binnenviel met 1.000.000 doden tot gevolg 🤡

  8. Hypocriete vd telegraaf Als Ajax die van 36 jaar had gekocht hadden jullie hem ook afgekraakt Haatzaaiers zijn jullie een vd reden dat vd Sar bloeding kreeg Tuig zijn jullie

  9. Hey slappe, ga eens achter Lenderink aan. Wat mag die Duitser nou wel of niet. Die Bonucci is misschien gratis maar komt niet hierheen voor een paar knikkers.

  10. Hahaha er lekt geen nieuws meer uit bij Ajax, Valentijn Driessen je bronnen zijn uitgestorven!

  11. Zo zielig hoe nederlandse media altijd doet alsof zij zo eerlijk, onafhankelijk en oprecht zijn ten opzichte van “portugese” of russische of chinese media😂🤡 jullie zijn net zo erg.. schijnheilig doen over geen russische voetballers mogen kopen blabla want die gaan de oorlog stoppen natuurlijk🤡 maar in de tennis verdienen Russische tennissers nog wel overal knaken en worden bij geen een wedstrijd uitgesloten.. breng anders ook weer ff de regenboogaanvoerders band weer ter discussie want dat hoorde ook zo thuis in het voetbal😂

Write A Comment