Golf Players

Preview Eredivisie 2023/24! πŸ‡³πŸ‡± De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!



De grote vooruitblik op het nieuwe Eredivisie-seizoen! In de nieuwste FCUpdate Podcast bespreken host Stan Timmerman, hoofdredacteur Dominic Mostert en oud-doelman Nick Hengelman het nieuwe Eredivisie-seizoen. Wie wordt kampioen, welke clubs gaan tegenvallen, wie degradeert en welke club heeft de mooiste en lelijkste shirts?

Montage: Remco van Putten

Luister ook op Spotify naar de FCUpdate Podcast:
Spotify: https://open.spotify.com/show/3xSvLsv78y50wV88RpJ9Tb?si=04b28f1691d54995

Bezoek onze website: www.FCUpdate.nl

Bekijk ook onze social media kanalen:
TikTok: https://www.tiktok.com/@fcupdatenl
Instagram: http://www.instagram.com/FCUpdate_NL
Twitter: https://twitter.com/FCUpdate_nl
Facebook: https://www.facebook.com/fcupdatenl

5 Comments

  1. Ik zou toch een andere opstelling doen, het is een raar beeld zo van de zijkant van 2 personen.

  2. Peter goede trainer? Waan van de dag. Vind hem erg beperkt in zijn tactieken. Ik had hem niet gehaald. Maar wie weet verbaasd hij mij dit seizoen.

  3. Het is 1 keer gezegd de top uitdagen en niet aanvallen! Zo storend dat iedereen elkaar maar na praat. De Facebook generatie. Ik vindt het geen gekke gedachten maar je kan dat niet doen zonder je begroting omhoog te brengen. Sterker nog utrecht presteert prima in het algemeen de laatste tien jaar als je na begroting kijkt. De kritiek op de selectie onderstreep ik ook die te groot is en daardoor te weinig ruimte laat voor het ontwikkelen van jonge talenten. Frans wou een ding zeggen we moeten hogere doelen nastreven en dat vindt ik topsport.

Write A Comment