Golf Players

‘Feyenoord blijft toch titelfavoriet’



In de voetbalpodcast Kick-off bespreken chef voetbal Valentijn Driessen, Ajax-volger Mike Verweij en presentator Kamran Ullah het laatste voetbalnieuws. Uiteraard gaat het over het vertrek van Geertruida bij Feyenoord, de actie van Noa Lang na afloop van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, de nieuwe KNVB-regels en meer.Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelesport

Meer van Telesport? Volg ons op:
Website: https://www.telesport.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telesport.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telesport

#TELESPORT #feyenoord

41 Comments

  1. Onzinnig statement, Wiefer is zo goed als dat het hele elftal draait. Dit was niet het Feyenoord van vorig seizoen wat wij in actie tegen PSV zagen. Denk inderdaad wel dat Feyenoord zich zal herpakken onder Slot, en er nog veel rek in zit om beter te worden. Ik denk dat PSV niet veel beter meer wordt dan dat ze in de Kuip hebben laten zien. Daar ligt het verschil.

  2. Nee dit is de speler achter de hype. De speler die met de flow van feyenoord mee ging, de speler doe jullie het Nederlands elftal in hebben gepraat

  3. Feyenoord was tegen PSV nog niet compleet, Gimenez heeft ook maar een weekje vakantie gehad.

  4. Bij Voetbal International hebben ze er al zo'n kansloze allochtoon bijgesleept, dus kon de Telegraaf uiteraard niet achterblijven. Met Verweij en Driessen is het niveau al bijzonder laag, maar het wordt er niet beter op.

  5. Ik denk dat valentijn tijdens de wedstrijd van Ajax lekker zijn ogen heeft dicht gedaan. Toch een rot stuk rijden vanuit Amsterdam naar Dortmund. Wat een onzin analyse over de wedstrijd.

  6. Één wedstrijd gelijk wieffer niet van vorig seizoen. Snap niet waarom ik dit toch blijf kijken

  7. Nou…als psv het dit seizoen eens volhoudt om met wat spirit te spelen…. krijgt de rest het moeilijk…vorig jaar hebben ze ook nagenoeg alle toppers gewonnen….de mentaliteit tegen de kleintjes was ruk.

  8. Wieffer kan je moeilijk beoordelen in een wedstrijd waar het totaal niet liep, tegen Benfica speelde hij gewoon een prima pot.

  9. Mike Verweij is een micro dildo onder de sportjournalisten en Valtijn is de batterij die in de dildo past 😂 samen de SS van de sportjournalisten

  10. Mike verwijfd, de Jos brinkie onder de sportjournalisten. Gaat graag een wandeling maken in het Frinkadellen bos.

  11. Pas als henk ten cate of schreuder een speler uit rusland zou halen zou de telegraaf geen bezwaar hebben 😂😂

  12. Het niveau zakt elke keer naar benden zodra het over Saudiarabië gaat , en maar doen dat Amerika geweldig is 🤮

  13. Net die brief van Spertsyan gelezen, dat heeft paus Mike weer goed geregeld; wees er trots op zou ik zeggen. De Telegraaf heeft in ieder geval weer laten dat zij haar NSB streken vanuit het verleden nog niet verleerd zijn, die 30 jaar was in ieder geval veel tekort.

Write A Comment