Golf Players

Varför blir du INTE BÄTTRE av träning? 🤔



I dagens video tittar jag närmare på de fem vanligaste anledningarna spelare jag träffar INTE bli bättre efter deras lektioner eller när de står och tränar själva!

Få min GRATIS HCP-sänkningsguide här: https://start.mxpgolf.se

Gå med i MXPGolf+ idag! Få tillgång till unikt material med över 300 drillar och övningar, kurser med olika inriktning och Adapt Golf – HCPSänkningssystemet. Allt detta och mycket mer för 9 kronor första månaden!
Klicka här för att läsa mer: www.mxpgolf.se/plus

Följ gärna mig på mina andra sociala medier:
www.instagram.com/mxpgolf.se
www.tiktok.com/@mxpgolf

#golf #golfer #golftips #bollträff #MXPGolf #svenskgolf #utveckling
#mingolf #golfen

3 Comments

  1. Det är vetenskapligt bevisat att det är jobbigt för hjärnan med just förändringar och därför undviker dom flesta det jobbiga och hellre spelar dålig golf än att ändra nåt för att bli bättre. Jag själv hatar att spela dåligt och strävar hela tiden efter att bli bättre och för mig tog det 6 månader att träna bort hur jag lutade huvet bakåt i uppställningen med järnklubborna vilket resulterade i att jag blev kvar på bakre benet genom svingen och duffade hela tiden. Och som du säger ta en sak i taget tills det sitter men en väldigt bra video Max.

  2. Här är väl troligtvis mitt största problem, man nu ska jag se till att min bakre axel går neråt i ner sving, men sen 3 slag senare, nu ska jag se till att handleden hålls bakåt så länge som möjligt osv. Vilket gör att jag kan gå 9hål och det är jämt (bara hänt en gång iår, 5boggy, 2dubble, 1 trippel och 1 par) 🙂 Annat vanligt problem för mej är första hålet går bra och jag då försöker slå längre på hål 2 vilket då skiter sig lr första hålet går dåligt och samma då hål 2 nu måste jag få till ett längre utslag. På blå i Skellefteå är hål 1 par 4 och hål 2 par 5. Senast körde jag med enbart 4 klubbor och slog jag ut med hybrid 4 och andra slaget med Hybrid 4 och låg på green 2 puttade så jag gjorde par, hål 2 slår ut med Hybrid 4 missar kraftigt kommer typ 20m framåt, slår igen med Hybrid 4 och miss igen, kom iofs hyfsat långt typ 150m men åt höger och hamnade i diket, sen var den dagen över, har så svårt att släppa och hittat tillbaka till ett skönt spel igen.

Write A Comment