Golf Players

Golfen op Texel: wat een avontuur!



Als je bij een golfer de naam Texel laat vallen dan is de kans groot dat er veel enthousiasme ontstaat. De golfbaan is geliefd door velen en daarom stapten wij op de boot naar het eiland voor een nieuwe baanvlog. En ook wij hadden een superdag!

👇 PRIJSVRAAG 👇

Wil jij kans maken op twee greenfees voor deze golfbaan? Doe dan mee aan de prijsvraag!

1. Bekijk en like de video.
2. Abonneer je op ons kanaal.
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video! Dat kan op YouTube maar ook via de site!

Let op! De winnaar maken we bekend rond 17 juli onder de reacties van de video!
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

7 Comments

  1. Het welkom voelen op een baan als Greenfee speler is eigenlijk makkelijk voor de baan om te realiseren. Het begint al met het boeken. Gaat dit makkelijk of moet er veel moeite voor gedaan worden. Dan de binnenkomst en de belangstelling voor, tijdens en na de ronde. Even vragen hoe de baan was, een versnapering aanbieden tijdens de ronde in de baan en wellicht enkele tips geven over de baan. Er zijn veel banen waar je gewoon merkt dat Greenfee spelers een noodzakelijk kwaad zijn. Een baan kan gewoon uitstralen dat men het leuk vindt om Greenfee spelers te ontvangen.

  2. Weer een leuk verslag. Ik voel me welkom op een baan als je het gevoel krijgt dat het jouw verjaardag is en dat het spelen op de baan het kadootje is. Bij ontvangst een hartelijk welkom en in de baan de marshall die komt vragen of alles naar wens gaat en je tips geeft voor het spelen in de baan. Na afloop natuurlijk op bij het clubhuis bij een drankje de scores doornemen en waarbij gevraagd wordt of alles naar wens was geweest.

  3. Op weg naar deze golfclub, krijg ik al een kick van het warme welkom dat ik kan verwachten. Het personeel is super cool, legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat ik me gelijk thuis voel, ook al is dit mijn eerste bezoek. Ik hou van een relaxte sfeer, iedereen is welkom, of je nu een beginner bent of al jaren speelt. De faciliteiten zijn geweldig, je kunt zien dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.
    Sociale evenementen zijn het kersje op de taart. Of het nu een toernooi is dat open staat voor spelers van alle niveaus, of een groepsles, het is altijd een top kans om mijn spel te verbeteren en nieuwe golfvrienden te maken. Elke keer dat ik hier kom, zelfs als gast, voel ik me welkom. Deze club is gewoon een toplocatie om te zijn.

  4. Voor mij als he al vriendelijk wordt welkom geheten bij binnenkomst en door marshal op baan. Daarnaast is het een plus als bij de drivingrange de ballen bij de greenfee inzitten en hier niet apart voor hoeft te betalen. 😊

  5. Ik voel me welkom als je gewoon jezelf kan zijn. Met respect voor je hcp en je dat status niets zegt. En je gewoon kan genieten van een dagje golfen.

  6. Is het 'Welcome to the club'? Of 'Welcome to the course'?
    Als ik het bekijk vanuit een club dan vind ik de menselijkheid een belangrijke factor. Hoe wordt je opgevangen en begeleid als nieuw lid. En blijft die hartelijkheid ook bestaan in de eerste maanden/jaren van je lidmaatschap. Zelf actief deelnemen binnen de club is ook wel een voorwaarde om barrieres te slechten. Er lopen altijd wel een paar mensen rond die zich verheven voelen en gedragen. Die ontwijk je gewoon of dat doen ze zelf al…..
    Bij een 'Welcome op de baan' is, denk ik, de ontvangst toch het belangrijkste. De receptie, het clubhuis, de baanmarshall zijn belangrijk voor die eerste indruk en het goede gevoel. En ook hier is acceptatie en tolerantie van ieder individu op de baan een belangrijk aspect. De kans dat een speler terugkomt of zelfs lid wordt, is dan groter.

  7. Vriendelijke mensen in het clubhuis, duidelijke bordjes waar je heen moet, geef ruimte aan elkaar in de baan.

Write A Comment