Golf Players

Spelen op een Challenge tour baan!



In het oosten van het land ligt de Twentsche Golfclub en van 18 t/m 21 wordt daar de BNL Challenge Trophy gespeeld. GOLF.NL speelde de baan met voormalig tourpro Jurrian van der Vaart die tegenwoordig werkt als golfbaanarchitect op o.a….natuurlijk de Twentsche Golfclub.

👇 PRIJSVRAAG 👇

Wil jij kans maken op twee greenfees voor deze golfbaan? Doe dan mee aan de prijsvraag!

1. Bekijk en like de video.
2. Beantwoord de vraag in de video en geef je antwoord in een reactie onder de video!

Let op! De winnaar maken we bekend op 17 mei in de nieuwsbrief van golf.nl

https://www.golf.nl/nieuws/nieuwsbrieven/aanmelden-nieuwsbrief-golfnl
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

27 Comments

  1. Wow… leuk idee om het tournament te komen kijken.
    Haha tjah winnaar voor prijs laat ik aan een ander over. Ik heb al het meest passende logo. 🤘🏻😎🤘🏻

  2. Een gifkikker 😉 De Heuvelbaan van GC Zeegersloot is op een vuilnisbelt aangelegd….

  3. Voor Golfbaan Bentwoud zal de fazant als logo het beste tot uiting komen. (er lopen er genoeg)

  4. ik woon op de veluwe en vindt de fazant toch wel 1 van de mooiste vogels die hier rondlopen en die ik ook wel op een mooie "natuulijke golfbaan" zie lopen.

  5. Ik ben lid bij een vrij eenvoudige par 3/4 baan genaamd: 'Het Jagerspaadje '. Vaak als ik samen met mijn pa daar speel zien we twee buizerds vliegen over en rond de baan. Ik kies, om die reden, voor een buizerd in het clublogo. Top video weer!👍

  6. Een schildpad, Je bent traag maar je komt er uiteindelijk wel op het einde. easy does it.

  7. Ik zou een slang kiezen. Symbolisch voor heen en weer over de fairway en laag over de grond. En uiteindelijk verstopt hij zich in een gaatje in de grond (de hole dus…) 🙂

  8. De Nederlandse leeuw. Trots stoer, het dier wat symbool staat voor Nederland. Handig voor The Dutch Open maar ook voor de Solheim Cup of andere evenementen die je. In Nederland wilt spelen.

  9. Ik zou een giraf kiezen, begint ook met een G, van Goffredo of van Godfried. En hij kijkt eerst alles af voor hij iets doet, de baan verkennen, zeg het maar😄🏌‍♂️🏌‍♂️🏌‍♂️

  10. Een papegaaiduiker (puffin in het Engels) voor mijn meest recente ontwerp, waarbij ik me heb laten inspireren door de noordelijke eilanden van Schotland.

    Tof voor Jurriaan trouwens dat hij met Mike DeVries en Mike Clayton heeft meegewerkt aan 7 Mile Beach in Tasmanië. De plaatjes van de baan in wording zitten er steeds beter uit.

  11. Ik zou een Vos nemen.
    Hij is stoutmoedig en sluw. De Vos is verstandig en vindingrijk. Hij is een opportunist. De Vos is in staat om zich constant aan te passen aan een nieuwe situatie en heeft een grote overlevingsdrang.
    De ideale eigenschappen voor een golfer.

  12. Ik kom uit Weert en zij worden ook wel de 'Rogstaekers' genoemd. Een Rog zou dus een toepasselijk dier zijn voor een nieuwe golfbaan in Weert.

  13. Ik speel op Hoogland, daar stikt het van de konijnen. Dus een logo met het Hooglandse konijn.

  14. Op Amelisweerd neemt het aantal verschillende soorten wild snel toe. Vele dieren zijn er inmiddels te vinden, maar het mooiste zijn toch wel de herten die tegen zonsondergang over de fairways flaneren. In mijn logo zou dan ook zeker een hert voorkomen.

  15. Sowieso de groene specht voor de Openbare Golfclub Dronten. Die zit in het bos bij hole 4 en lacht je altijd uit (of toe) 😅

  16. Als ik een logo moest maken voor mijn golfbaan.
    Geen bestaande club maar een mijn eigen fictieve baan. Dan zou het logo een Panda zijn. 🐼
    Die was vroeg me bijnaam omdat ik groot ben zo groot als een beer maar wel in een Fiat Panda reed kreeg ik de bijnaam Panda.

  17. Ik speel zelf op leeuwenbergh dus in mijn ogen lijkt een leeuw heel mooi die een beetje agresief kijkt om een beetje druk te zetten op je spel. Leuk dat de volg ook een een keer is meet een ex pro.

  18. Mijn thuisbaan is de Kralingsche in Rotterdam en in de zomer zijn daar altijd kraaien aanwezig, daarmee zou een kraai in het wapen een toepasselijk dier zijn!

Write A Comment