Golf Players

😀 SCHANDALIGE wending in een beladen πŠπ‹π€π’π’πˆπ„πŠπ„π‘ | Samenvatting Feyenoord – Ajax



De samenvatting van de halve finale in de TOTO KNVB Beker tussen Feyenoord en Ajax, gespeeld op 5 april 2023.

Abonneer je hier: https://bit.ly/ESPNSubscribe
β€”
Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
Twitter: http://www.twitter.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl
–
Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
https://bit.ly/Eredivisie22-23
Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van eredivisieclubs uit het eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
https://bit.ly/OntdekDeEredivisie
Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!
–
Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hΓ©t sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van JavairΓ΄ Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland YouTube kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!
–
#ESPN #ESPNNL #FEYAJA

30 Comments

  1. John de wolf hahah mijn god wat zit ik hier met plaatsvervangende schaamte naar te kijken hahahahahahahahahahahahahaha

  2. De één heeft ogen om te zien of kijken, de ander om met alles wat los en vastzit te gooien of smijten!

    Te triest voor woorden.

  3. Wat heb ik me toch weer geΓ«rgerd. Eerst ligt het spel nog stil vanwege extreme vuurwerk waarvan je niks ziet behalve een enorme rookwolk. Dan heb je eigenlijk gewoon een hele slechte wedstrijd, en dan krijg je nog dat een bepaalde halve gare dronken drugsgebruiker zo leuk een aansteker wilde gooien (en voor mensen reageren: ik weet dat er meer is gegooid, en is allemaal even slecht, maar die ene was nou net de druppel). Leuk, kon je weer wachten. Enige waar ik dan nog licht positief over ben is dat Ajax naar de finale is (met enige fortuin) maar voor de rest weet ik niet waar ik naar heb zitten te kijken. En oh ja een vrij irritante Tadic wat niet de eerste keer is.

    En dan wilt Halsema nog wel proberen met uitsupporters, zelfs zonder uitsupporters gaat het mis. En dat is niet alleen aan de kant van een "Feyenoord-supporter" (notice the quotes), maar dat zag ik toen bij Ajax ook die dingen gooiden naar Berghuis toen en dat heb ik zo vaak gezien en ik ben er echt helemaal klaar mee. Enkele die waarschijnlijk aan de drank en drugs zitten moeten het verpesten voor de rest. En dat vind ik zo jammer, want – en zo eerlijk ben ik dan ook wel – de supporters van Feyenoord zijn gewoon geweldig en dan heb je zo'n halve gare die bijna ervoor zorgt dat de wedstrijd gestaakt werd. Lijkt me dan dat je als echt Feyenoord supporter daar toch ook enorm geirriteerd van raakt

  4. Wat een prutsers daar in Rotterdam,er komt nog een tijd dat dit publiek zelfs in eigen huis niet welkom is

  5. Zo wat een actie van Alvarez hij had 2 Ajacieden naar de hamsteren week gestuurd naar de supermarkt jammer dat die bal niet in ging goede redding van de keeper, maar wat een explosieve actie vond ik het

  6. Ben voor Feyenoord, en zit hier met plaatsvervangende schaamte naar te kijken. Had me niet verbaasd als de wedstrijd was gestaakt en Ajax automatisch was doorgegaan als besluit van de KNVB. Was wellicht mooi statement geweest.

  7. Een gitzwarte avond voor Feyenoord en het Nederlandse voetbal.
    Echter moeten we niet gaan doen dat Feyenoord een club is waar supporters randdebielen zijn dit gebeurd ook in Eindhoven Utrecht Amsterdam Nijmegen en Groningen. En vergeet ook de nette herenclub Sparta niet waar spullen op het veld zijn gegooi in de wedstrijd met Utrecht.

    Laten we er een mooi feestje van maken met de landstitelschaal op de Coolsingel. Supporters: β€˜Gebruik je verstand GVD’

  8. 'hij schiet voorlangs', nee broer, hij schiet tegen de paal en gaat via een speler over de achterlijn.

Write A Comment