Golf Players

Wakker Worden! FRIMPONG is de BESTE AANVALLER van ORANJE



Tijd voor een nieuwe aflevering van het Elftal van de Week met Süleyman Öztürk en Jarno Verweij! Met deze keer uitgebreid aandacht voor uitblinker Jeremie Frimpong.

00:00 JONAS OMLIN
03:43 KIERAN TRIPPIER
09:07 TOBY ALDERWEIRELD
13:52 FACUNDA MEDINA
18:37 JEREMIE FRIMPONG (+ Analyse)
36:20 SANDRO TONALI
41:30 THOMAS MÜLLER
47:16 JACK GREALISH
52:24 LUDOVIC AJORQUE
56:52 KARIM BENZEMA
59:12 GABRIEL JESUS (+ Heatmap)

Vind je deze video leuk? Abonneer je dan op ons kanaal. Wij uploaden elke dag nieuwe video’s. En vergeet niet… kijken = liken!

Als lid van VI PRO ben je altijd en overal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws! Nu al vanaf €8 per maand!

Wil je weten wat VI PRO is? Lees het hier: https://www.vi.nl/over-pro

VOORDELEN ABONNEMENT OP VI PRO?
Onbeperkt toegang tot alle VI PRO-artikelen
Gratis Seizoengids
Altijd en overal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws
Na iedere topwedstrijd een tactische analyse
PRO-artikelen delen met vrienden
Altijd gratis verzending in de webshop

VOLG VOETBAL INTERNATIONAL
| Website 🖥️ https://www.vi.nl/​
| Instagram 📸 https://www.instagram.com/voetbalinternational.nl/
| Facebook 📱 https://www.facebook.com/voetbalinternational
| Twitter 🐦 https://www.twitter.com/VI_nl

DOWNLOAD DE APP
App Store https://apps.apple.com/nl/app/voetbal-international/id371698999
Google Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.vi&hl=nl&gl=US

20 Comments

  1. Waarom zou hij inderdaad niet rechtsbuiten kunnen spelen bij Oranje? Huidige aanvallers zijn niet veel beter.

  2. Beter dan Berghuis toch? En Frimpong is een ander soort type dan bijvoorbeeld Gakpo dus perfect als Rechtbuiten in het Nederlands elftal

  3. de letter T in castle is silent. 🤐
    Dus newcasul ipv newcastul. Oke doei

  4. Sensationele, maar wel een misleidende kop, suley was een vroeg er bij, toen inderdaad de vaderlandse voetbalwereld nog sliep, dankzij suley werd ik wakkergeschud destijds.

  5. Als Koeman eerst twee oefenwedstrijdjes had, dan had hij Frimpong wel opgesteld. Omdat het nu om iets ging, koos hij toch voor spelers die wat meer ervaring hadden.

  6. Ik was erbij bij Schalke. Wat een topper is die Frimpong. Voortdurend gevaar vanuit hem en ook defensief redelijk sterk.

  7. Dallinga moet ook gewoon de nieuwe nr 9 worden zet hem er maar neer.. We hebben geen enkele spits die scoort in een fatsoenlijke competitie. Frimpong moet gewoon voor dumfries en anders een 442 met een rechts achter die puur verdediger is. Trouwens met de snelheid en inzicht die Frimpong heeft kan die heel veel herstellen achterin, Dumfries is ook geen top verdediger en ook geen top aanvaller dus makkelijke keuze.

  8. Helemaal eens met Suley over Frimpong. Die jongen speelt over een jaar op absoluut topniveau. Zorgelijk dat Koeman zo negatief naar zo’n geweldig talent kijkt en zich volledig laat leiden door z’n opstelling van 4 jaar geleden aangevuld met wat hij ziet in de Eredivisie. Terwijl dit een prima kans was om ook wat spelers zelf van nabij te zien. Frankrijk mag je verliezen, Gibraltar kun je niet verliezen. Volgende periode wordt het de Nations League en die wil Koeman ongetwijfeld perse winnen dus daar gaat hij ook niks nieuws doen.

    Blijkbaar is hij te lui om ook in het buitenland te kijken naar spelers die daar echt op niveau spelen. Timber is als rechtsback echt ook niet geweldig, zowel verdedigend als aanvallend niet Als je een betere verdediger had gewild dan had je Tete moeten selecteren of desnoods Geertruida daar opstellen. En zoals de heren zeggen is Frimpong op dit moment op rechtsbuiten ook een beter alternatief dan wat nu heeftgespeeld.

  9. Frimpong past er perfect bij, hij is iemand die niet alleen maar naar binnen gaat en de bal komt ophalen zoals Berghuis en Simons

  10. Frimpong is toch gewoon veel beter dan dumfries en die staat ook altijd zowat rechtsbuiten. Met ake op links balanceer je dat uit dat gebeurt ook bij city

  11. Ik denk dat Frimpong wel een speler is waar je op enige wijze voor je team kan aanpassen. Zeker door het gebrek aan breedte en diepte bij Oranje is hij heel hard nodig.

    Het liefst zou je vanuit een 5212 spelen waardoor ook spelers als Bjorn Meijer of Ian Maatsen een optie zullen worden. Ons overschot aan centrale verdedigers is dan ook handig. In een 433 – aangezien Koeman dat zo belangrijk vindt – zou ik hem dan ook eerder op rechtsbuiten neerzetten.

    Al onze wingbacks spelen bij ploegen die het balbezit domineren. Maar op de een of andere manier zou het Nederlands elftal niet kunnen domineren in een 5212/3412

  12. Waarom selecteren Nederlandse bondscoaches voornamelijk spelers die in Nederland spelen? Frimpong is met kop en schouders beter dan Geertruida en Timber en word toch over het hoofd gezien. Geloof niks van dat hele verdedigende verhaal, je kan van iedereen de minpunten uitvergroten en daar je keuze op baseren. Moet een ander reden hebben waarom buitenlandse spelers over het hoofd worden gezien

Write A Comment