Golf Players

Drivercupen SEMI 1: Titleist TSR 2 vs TaylorMade Stealth 2



Prenumerera här: http://www.youtube.com/channel/UC53KwLK4BWXTJgUK6H2fiJg?sub_confirmation=1
————————————————————————————————–
Drivercupen är Sveriges mest prestigefyllda drivertest! Åtta heta nyheter i standardutförande möts i en cupstege och vinnaren går vidare till nästa omgång.
Testare är Johan Sköld och Mattias Bohlin och expert är Fritte Swahn.
Vi är framme i semifinal och här möts Titleist TSR 2 och Taylor Made Stealth.

Tack till Mattias och Fritte som håller till på:
http://www.happygolfer.se/shop
————————————————————————————————–
Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Talkshows på måndagar. Dessutom andra roliga klipp om banor, resor och utrustning däremellan.

3 Comments

  1. Intressant och underhållande tester, helt klart. Skulle testerna bli än mer intressant om även tre medelhandikappare fick slå? Skulle testet bli mer informativt om träffytan sprayas för att vi tittare ser bollträffen efter varje slag?

  2. Ni sade innan att det var väldigt tight och ovisst, jag var helt säker på vad ni skulle välja och så tight var det väl inte, eller? Känns som ni favoriserade Titleist från början om jag ska vara ärlig….

  3. Mycket intressant upplägg. Gärna med järn, wedge o putter också! Bra att det projiseras ut på banan med bra parametrar och testare. Har alltid velat mellan Ping och Titleist. Ping är nog det smarta valet. Ser fram emot kommande😀

Write A Comment