Golf Players

De baan op met GOLF.NL: Lochemse Golfclub



GOLF.NL bezoekt en speelt de golfbanen van Nederland. Wat hadden wij een geluk! We speelden in de achterhoek op de mooiste herfstdag van het jaar. Kijk en geniet, net zoals wij deden.

👇 PRIJSVRAAG 👇

Wil jij kans maken op twee greenfees voor deze golfbaan? Doe dan mee aan de prijsvraag!

1. Bekijk en like de video.
2. Abonneer je op ons kanaal (want alleen dan maak je kans op de greenfees)!
3. Beantwoord de vraag die we in de video stellen en geef je antwoord in een reactie onder de video!

Let op! De winnaar maken we bekend rond 12 maart onder de reacties van de video!
———————————————————————
Abonneer hier op het YouTube kanaal van GOLF.NL: https://www.youtube.com/channel/UC3EjJ-GKxxTSxang0YnhJuQ?sub_confirmation=1

GOLF.NL is dé online community voor golfers in Nederland en is het officiële platform van de Nederlandse Golf Federatie. Dit is de plek waar je moet zijn voor inspiratie en motivatie. Je vindt hier het laatste golfnieuws, clubs & banen om te gaan spelen, kom je te weten welke equipement bij jou past en krijg je leerzame instructievideo’s te zien. Wij nemen de beginnende en gevorderde golfer bij de hand.

Volg GOLF.NL ook op:
• Facebook: http://www.facebook.com/golfnl
• Twitter: http://www.twitter.com/golfnl
• Instagram: http://www.instagram.com/golfnl
• Website: http://www.golf.nl
• Download onze app: http://www.golf.nl/app

47 Comments

  1. December natuurlijk, Heerlijk koud en nat in Nederland en dan …..in het zonnetje in Malaga de baan op, heerlijk!

  2. Juni! Heerlijk weer, blauwe lucht en zonnetje 🌞 Fijne temperatuur, geen dikke truien maar fijn golfen in een polo en rokje en ook weer niet te warm.
    De natuur is mooi qua kleur, overal bloemetjes en de vogeltjes fluiten vrolijk mee.
    En na afloop een wit biertje in het zonnetje!
    Als bovenstaande omstandigheden op een andere dag in iedere andere willekeurige maand zijn ben ik ook zeer happy ⛳️

  3. Spelen is gewoon heel leuk iedere maand heeft zijn eigen specifieke voor of nadelen. Juni is toch favoriet vanwege het jaarlijkse golfweekend met de maten

  4. Dat was de dag in oktober toen jullie deze vlog maakte. Precies goed. Het weer niet te warm/ koud. Maar wat het mooi maakte waren de verschillende kleuren van de bomen die je alleen in het najaar tegen komt. Oktober dus.

  5. Mijn mooiste maand is April.
    Alles begint dan weer te groeien/Bloeien. Je ruikt het gras en alles erom heen. En dan de zon erbij dan heb je het perfecte plaatje.

  6. Half juni, en dan het gouden uurtje meemaken. En daarna een pilsje en wat bitterballen op het zwoele terras!

  7. Juni is bij uitstek de mooiste golfmaand, niet alleen is het dan lang licht waardoor je ook in de avond kunt spelen maar het is ook de tijd dat de rough het meest uitdagend is.

  8. De 'eagle politie' 🤣. Prachtige klassieke golfbaan, ik heb er in oktober gespeeld. Mooie herfstkleuren waren er!

  9. Dat is voor mij de maand juni. Heerlijk lang licht in de avond om na het werk nog de baan in te gaan en daarna nog heerlijk op het terras een biertje te kunnen drinken! Nog even en dan I het weer zo ver!

  10. De maand september! Omdat dat meestal betekent dat ik lekker in het buitenland zit én ik de weken in Nederland vaak nog een heerlijke nazomer heb.

  11. September. Het is dan nog lekker weer en nog lang genoeg licht om na het eten nog lekker een rondje te gaan lopen en dan na afloop nog even lekker op het terras nagenieten.

  12. Voor mij is dat MEI. Dan is alles net in bloei aan het komen en is het vaak een heerlijk temperatuur om door de baan te spelen!

  13. April, wanneer de zon weer gaat schijnen en de temperatuur langzaam toe neemt. Na al die natte banen weer spelen in de zon met het ontwaken van de natuur om je heen 💪🏼

  14. Elke maand heeft zijn charmes qua natuur en spelen.

    Denk voor mijzelf toch september wanneer de hei volop in de bloei staat. De mooie paarse kleur door de baan heen. En als extra speciale gelegenheid dan spelen op golfbaan Ullerberg

  15. Voor iemand die net 1,5 jaar golft, is de maand dat alle banen weer qualifying worden wel de beste. April/mei dus, met je 'eigen bloei in golf', maar ook de bloemetjes en plantjes, het frisse nieuwe groen in de bomen, de fluitende vogeltjes, de opwarmende zon en in lekkerder zittende kleding. Ik kijk dan mijn ogen uit 😉😊

  16. Elke maand heeft zijn charme, zelfs de wintermaanden als de baan qualifying is, is het mooi spelen zonder hoge rough. Aantrekkelijk golfbaan in Lochem!

  17. Midden juni, dan is het zo vroeg in de ochtend al licht dat je al terug in het clubhuis bent als de meeste mensen net wakker zijn.

  18. Mijn favoriete maand is denk ik September. De baan is dan nog in goede conditie. Het weer is nog vaak erg goed. Eind september voel je al een hint van herfst in de lucht en soms al mooie herfstkleuren in de bomen. Deze combinatie maakt september erg aantrekkelijk voor mij!

  19. Voor mij is april de mooiste maand om te golfen. Na dan in de winter voornamelijk geoefend te hebben op de driving range eindelijk in april kijken of al die lessen hebben geholpen om het ‘echte’ golf seizoen goed in te luiden.

  20. Voor mij heeft iedere maand zijn charme, maar in het voorjaar als alles net uitgekomen is de vogeltjes fluiten de banen er weer super fris bij liggen is voor mij de mooiste tijd , zeg maar zo april. 🏌️‍♀️⛳️

  21. Het maakt mij niet zoveel uit, als hole 19 maar op het terras gemaakt kan worden! 😊

  22. Voor mij is dit maart. Als het eerste echte lenteweer ☀️ verschijnt en alle het leven op en op de baan 🦃 ook begint te leven. Zeker in de vroege uren is het echt genieten op de Stippelberg.

  23. Hier waar ik speel op tespleduyn(Noordwijkerhout) vind ik april de mooiste maand van het jaar, er staan altijd nog wel enkele bollenvelden in bloei en met een beetje geluk staan de hyacinten narcissen en de tulpen velden nog in bloei. En dan heb je vanaf de Tee van hole 3 toch echt een typisch Hollands uitzicht, zeer uniek in Nederland.

  24. Ik twijfel nog een beetje tussen april en mei maar ik denk dat april voor mij de lekkerste maand is om te golfen, daar de natuur zich het mooist laat zien op en door de banen.🏌‍♂

  25. Voor mij is het de maand mei. Gelijk na de competitie waarin ik heerlijk warm gedraaid ben en de zon meer kracht gekregen heeft is mijn favoriete maand.

  26. Wat een prachtige herfstkleuren 🍂🍁

    Elke maand heeft natuurlijk charme…moet zeggen dat ik de afgelopen jaren de bloed hete augustus maanden ben gaan waarderen…zo vroeg mogelijk op pad…de ochtend dauw op de schoenen…een ontwakende natuur en eindigend met het zweet in de n… 🥵

  27. Absoluut maart, lage en uitdagende zon die de laatste druppels van de dauw doen laten verdwijnen. Zeker op zo een mooie bosbaan als de Lochemse!

  28. Voor mij is dat september. Dan heb je nog hele mooie dagen met lekker warm (niet te) weer. De banen liggen er dan vaak nog heel mooi bij en is het op het terras nog heel goed uit te houden. Was trouwens weer een fijne video om naar te kijken. Mooie beelden Niels!

  29. De lucht is dunner en door de warmte vliegen je drives net even verder. Het gras is mooi vol, waardoor je bal op een bedje ligt. De greens zijn door de langere periode van droge en warme dagen lekker snel. Golfen kan in een korte broek en t shirt. En tijdens hole 19 smaakt een koud biertje net iets lekkerder. Daarom kies ik voor een mooie warme dag in juli.

  30. Ik golf pas sinds eind december, dus ik kan nog niet veel zeggen over een fijne maand, maar ik kan mij voorstellen dat mei een mooie maand zal zijn. Hopelijk speel ik dan weer wat beter dan nu op de baan en met voorjaarszonnetje wordt het vast een birdie op hole 19 😉

  31. April is mijn favoriete maand. Lekker als koeien in de wei weer genieten van de baan, het weer en de natuur in bloei!

  32. De maand april er bloeien dan verschillende bomen/ striuiken bij ons op de baan. Zonnetje erbij heerlijk begin van het voorjaar.
    .

  33. eind april als alle voorjaars bloemen in bloei staan en de bonmen en planten het frisse groen krijgen, jammer dat dat na een paar weken weer gewoon groen is.

  34. November rustig en soms warm aankleden…herfst ruiken en voelen…en gekleurde ballen nemen😂

  35. Vlag erin of eruit? Net even gegoogled en 50% van de resultaten zegt vlag erin laten en de andere 50% zegt vlag eruit. Beide gebaseerd op onderzoek. Ik ben benieuwd naar welk onderzoek Sietse hier verwijst!

    Favoriete maand voor mij is trouwens juni. Lekker warm meer en lange lichte dagen. Op een heel warme dag kan je ‘s ochtends vroeg of in de namiddag spelen en de andere dagen kan je gewoon ‘s middags spelen. Heerlijk, ik kan niet wachten!

Write A Comment